17 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery ar rămâne pe viată la Bayern

Internaționalul francez a declarat că este foarte fericit la clubul bavarez unde speră să joace și când va avea 35 de ani.

Franck Ribery nu are nicio intentie să plece de la Bayern Munchen în viitorul apropiat, ba chiar ar fi tentat să rămână la această echipă tot restul carierei. ”Conditiile de aici sunt perfecte pentru mine. Mi-ar plăcea să pot juca la Bayern până mă retrag din fotbal. Dacă organismul îmi permite, as evolua la această echipă si la 35 de ani”, a mărturisit francezul, adus în 2007 de la Olympique Marseille.

Ribery, 28 de ani (foto), are contract cu lidera din Bundesliga până în vara lui 2015, dar nu ar mira pe nimeni dacă si-ar prelungi curând întelegerea cu conducerea clubului de pe Allianz Arena. Conform Build, fotbalistul francez are cel mai mare salariu din Bundesliga, fiind plătit cu 833.000 euro pe lună, fată de 600.000 de euro cât primeste lunar starul lui Schalke, Raul.

Supranumit ”Corsarul”, pentru cicatricea de pe fată în urma unui accident rutier suferit în perioada copilăriei, Ribery a fost într-o formă teribilă în ultimele luni, înscriind de cinci ori pentru bavarezi plus sase pase de gol în 11 meciuri. El s-a aflat pe lista marcatorilor si în victoria de sâmbătă împotriva lui Nurnberg (4-0), declarând că a fost o verificare excelentă înaintea confruntării cu Napoli, meci programat miercuri în grupa A a Ligii Campionilor.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

20 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
20
0
Posteaza un comentariux