25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery, încântat de noul Bayern

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a declarat că aceasta este cea mai bună echipă a bavarezilor de când se află la club.

Bayern München a arătat că nu are adversar în Bundesliga în acest debut de stagiune, adunând 18 puncte după primele sapte etape si având un golaveraj incredibil, 21-1. Printre echipele care au făcut cunostinta cu forta de joc a liderului se numără Schalke, Bayer Leverkusen sau Hamburg. Marti, elevii lui Jupp Heynckes vor da piept pe Allianz Arena cu noua fortă a Europei, Manchester City, în primul test adevărat al sezonului si optimismul este cuvântul de ordine în cadrul lotului lui Bayern.

Franck Ribery este surprins plăcut de transformarea pe care a suferit-o Bayern, o echipă care anul trecut a prins pe final un loc de Liga Campionilor, iar în prezent este printre cele mai în formă trupe de pe continent: “De când am ajuns aici, nu am făcut parte dintr-o echipă mai bună a lui Bayern. Niciodată nu am jucat mai bine. Dacă vom continua să evoluăm asa, avem sanse să ne luptăm pentru titlu”, a declarat Ribery, care a fost completat si de Bastian Schweinsteiger, care stie totusi că meciul cu City va fi cel mai greu din această toamnă: “Va fi greu pentru ei să câstige, dacă vom evolua în același fel. Marti vom avea cea mai grea partidă din acest debut de sezon”.

Badstuber, incert

Unul dintre cei care au pus umărul serios la betonarea apărării lui Bayern, Holger Badstuber, ar putea lipsi din primul unsprezece al lui Heynckes, după ce în ultimele zile s-a luptat cu o gripă: “O decizie în cazul lui se va lua cu putin timp înainte de începerea partidei”, a admis tehnicianul în vârstă de 66 de ani, care ar putea începe cu Daniel van Buyten.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux