28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern, pe urmele lui Götze

Uli Hoeness îl admiră pe mijlocasul Borussiei Dortmund, pe care si l-ar dori în echipa sa în viitor.

Înainte ca perioada de transferuri să se încheie miercuri, campioana din Bundesliga a refuzat o ofertă a lui Arsenal, situată undeva între 28 si 34 de milioane de euro pentru Mario Götze. Agentul mijlocasului în vârstă de 19 ani, Volker Struth, a confirmat de asemenea că Mario va rămâne la Borussia Dortmund pentru cel putin încă doi ani, tinând cont că întelegerea sa expiră în 2014.

Totusi, Bayern München nu renuntă la ideea ca, într-o bună zi, Götzinho să devină liderul de la mijlocul terenului al bavarezilor. Cu toate că Franck Ribery, Arjen Robben sau Bastian Schweinsteiger asigură o linie mediană de lux pentru multipla campioană, venirea lui Mario pe Allianz Arena este văzută de Uli Hoeness ca un transfer pentru viitorul echipei: “Atunci când contractul îi va expira, vom vedea ce se va întâmpla. Multi jucători au afirmat că nu vor evolua niciodată pentru Bayern, dar au ajuns la noi până la urmă. Nu sunt îngrijorat. Dacă vom fi încă interesati de serviciile lui si el va continua să evolueze la fel de bine cum o face acum, vor exista discutii, dacă noi vom avea si atunci o echipă atractivă. Nu sunt îngrijorat dacă nu îl vom lua azi sau mâine, dar să avem un jucător de o asemenea valoare ar fi un lucru extraordinar”, a declarat presedintele lui Bayern pentru LIGA Total.

Hoeness a vorbit si despre situatia lui Arjen Robben, care nu si-a prelungit contractul scadent în 2013. Cu toate că a declarat în nenumărate rânduri că îi place stilul de viată din Germania, există multe echipe de top care sunt interesate de serviciile olandezului. “Sunt sigur că Bayern va reusi să îi prelungească întelegerea lui Robben în următoarele luni”, a confirmat Hoeness.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux