28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern îl vrea pe Llorente

Clubul bavarez va încerca să-l achizitioneze din iarnă pe atacantul de la Athletic Bilbao, căzut în dizgratia conducerii tehnice a echipei basce.

llorente

Fernando Llorente va fi principala tintă a lui Bayern Munchen în fereastra de transferuri din iarnă, clubul de pe Allianz având nevoie de un atacant de clasă pentru a-si întări linia ofensivă, după ce Ivica Olic s-a accidentat din nou, iar Nils Petersen nu a confirmat deocamdată.

Conform cotidianului Cadena Ser, conducerea lui Bayern îi va face în ianuarie o ofertă lui Athletic Bilbao pentru cumpărarea fotbalistului în vârstă de 26 de ani. Llorente (foto) a fost golgeterul echipei din Tara Bascilor în stagiunea trecută, cu 18 goluri, dar nu este pe placul noului antrenor al lui Athletic, Marcelo Bielsa, astfel că o despărtire de echipa la care s-a afirmat devine tot mai probabilă.

Fernando Llorente are 7 goluri în 18 meciuri pentru nationala Spaniei, el jucând si la Cupa Mondială din 2010 în care ibericii au triumfat. Înainte de sosirea lui Bielsa la club, atacantul s-a declarat dornic de a-si continua cariera la Bilbao, desi de el s-au interesat Real Madrid si alte cluburi de top. Llorente mai are doi ani de contract cu actuala sa formatie.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux