Danijel Pranjic, mijlocaşul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, a fost exclus din reprezentativa Croaţiei din cauza comportamentului său faţă de staff-ul tehnic, a anunţat vineri cotidianul croat Vecernij List.

pranjic

“După meciul amical cu Irlanda, Pranjic şi-a exprimat într-o manieră indecentă nemulţumirea faţă de statutul său (în echipă). Nu vom mai conta pe el. I-am mulţumit pentru cooperarea din ultimii cinci ani şi îi dorim numai bine în cariera sa”, a declarat selecţionerul croat Slaven Bilic, aflat în acest post din 2006.

Bilic a explicat că Pranjic a refuzat să strângă mâna antrenorilor după partida disputată miercuri la Dublin şi încheiată la egalitate, 0-0.

“Există reguli de comportament în selecţionată. Nu este vorba de o suspendare, ci de o decizie definitivă”, a subliniat selecţionerul.

În vârstă de 29 ani, Pranjic a disputat 39 de meciuri pentru naţionala Croaţiei, în care şi-a făcut debutul în 2004.

După şase meciuri disputate în preliminariile EURO 2012, Croaţia se află pe locul secund în Grupa F, cu un punct mai puţin decât liderul Grecia (14 puncte).

sursa: bundesliga.ro

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
fcdm3
fcdm3
13 August 2011 21:41

, cum adica “din fair-play si politete sefii lui Bayern sunt nevoiti sa-l tina pana i se termina contractul”? Bayern e cumva vreun club non-profit caritabil? Asta nu am mai auzit-o. Si mai ales la un jucator mediocru cum e Pranjic. Daca tie iti place, e treaba ta, insa Bayern are alte pretentii. Se vede ca nu ai prins marile echipe ale lui Bayern din anii 80-90, daca tie Pranjic asta ti se pare om valoros. Un jucator nu e suficient sa aiba tenacitate si ambitie, ci VALOARE. Ceea ce Pranjic nu are. Oricum, nu cred ca-ti amintesti vreo faza inteligenta de-a croatului…

Florin
Florin
12 August 2011 21:32

@fcdm3: Nu stiu cum sa-ti spun, dar e mai delicata situatia decat crezi. Cand a venit in 2009 la Bayern Pranjic si-a platit mare parte din suma de transfer doar pentru a fi la Munchen. Nu stiu cat are salariul, dar din fair-play si politete sefii lui Bayern sunt nevoiti sa-l tina pana i se termina contractul sau sa-l dea la o echipa care nu ii va afecta intr-un mod negativ cariera. Personal, mie imi place la Danjiel tenacitatea si ambitia.

fcdm3
fcdm3
12 August 2011 21:11

Ar trebui sa-i multumeasca si sefii lui Bayern pt. colaborare si sa-i caute si lui o echipa pe masura valorii lui. Nu e de Bayern.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x