18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery: “Van Gaal nu e important pentru mine”

Francezul Ribery răsuflă uşurat că Bayern l-a dat afară ieri pe antrenorul olandez: “Bine că am scăpat de el! Oricum, nu el e important, ci să prindem Liga”

ribery

Franck Ribery e printre cei mai fericiţi jucători ai lui Bayern. Francezul de 28 de ani n-a trebuit să aştepte finalul sezonului ca să se despartă de Louis van Gaal. Plecarea tehnicianului olandez l-a eliberat, Ribery venind azi la antrenament cu un tricou cu mesaj sugestiv, semn că revolta unora dintre jucătorii bavarezi a avut succes.

“Bine că s-a terminat. El nu este important pentru mine. Nu contează decît să jucăm şi la anul în Champions League. Iar pentru asta trebuie să cîştigăm meciul cu Bayer Levekusen”, e declaraţia de azi dată în tabloidul Bild de internaţionalul francez. Presa germană l-a considerat pe Ribery ca principal contestatar al metodelor şi stilului inflexibil de lucru ale batavului, cu care a şi avut dese conflicte. Ultimul, în noiembrie trecut, cînd Ribery şi-a permis să lipsească pentru înmormîntarea unei mătuşi mai multe zile decît primise învoire de la antrenorul lui Bayern.

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux