Francezul Ribery răsuflă uşurat că Bayern l-a dat afară ieri pe antrenorul olandez: “Bine că am scăpat de el! Oricum, nu el e important, ci să prindem Liga”

ribery

Franck Ribery e printre cei mai fericiţi jucători ai lui Bayern. Francezul de 28 de ani n-a trebuit să aştepte finalul sezonului ca să se despartă de Louis van Gaal. Plecarea tehnicianului olandez l-a eliberat, Ribery venind azi la antrenament cu un tricou cu mesaj sugestiv, semn că revolta unora dintre jucătorii bavarezi a avut succes.

“Bine că s-a terminat. El nu este important pentru mine. Nu contează decît să jucăm şi la anul în Champions League. Iar pentru asta trebuie să cîştigăm meciul cu Bayer Levekusen”, e declaraţia de azi dată în tabloidul Bild de internaţionalul francez. Presa germană l-a considerat pe Ribery ca principal contestatar al metodelor şi stilului inflexibil de lucru ale batavului, cu care a şi avut dese conflicte. Ultimul, în noiembrie trecut, cînd Ribery şi-a permis să lipsească pentru înmormîntarea unei mătuşi mai multe zile decît primise învoire de la antrenorul lui Bayern.

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lordi211
lordi211
12 April 2011 16:27

imi pare rau ce este asa de rau privit,gaal dar na asta ee….

fcdm3
fcdm3
11 April 2011 20:49

Ei, Ribery, acum sa te vad! Daca zici ca Van Gaal a fost la originea meciurilor tale proaste, acum nu mai ai nici o scuza! Astept un meci magnific sambata cu Bayer Leverkusen! Trebuie sa demonstrezi pentru ce primesti salariul ala fabulos! Inca mai esti idolul copilului meu…

Serban
Serban
11 April 2011 18:12

Eu cred ca Van Gaal este un antrenor de clasa mondiala. Da a avut un sezon slab dar sa ne amintim toate lucrurile bune pe care le-a facut pt acest club. Amintiti-va meciul de la Torino, de la Manchester de la Gelsenkirchen, de la Berlin cu Werder si chiar din acest sezon dubla de la Stuttgart. Deci din punctul meu de vedere aceste lucruri nu ar trebui uitate. RESPECT LOUIS VAND GAAL. Danke!!!

gery76
11 April 2011 15:38

Claudia ai dreptate,atmosfera chiar a fost super-incarcata dar tare mi-e teama ca lui Ribery sa nu-i convina nici metodele urmatorului antrenor cum nu i-au convenit nici la nationala Frantei ,nici aici la Bayern ,parca totusi ar cam trebui sa faca o revolutie si in comportamentul sau si chiar in evolutiile sale care sper foarte mult sa fie mult mai bune si determinate.

Claudia
Claudia
11 April 2011 14:58

Ei, asta demonstreaza ceea ce, cel putin eu, banuiam de mult. Cat a fost Van Gaal antrenor, atmosfera la lot nu a fost deloc una propice rezultatelor pozitive.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x