28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben critică defensiva lui Bayern: “Nu este deloc la un nivel înalt!”

Olandezul Robben şi-a atacat colegii din defensivă, după un sezon în care Bayern Munchen a ratat Cupa Germaniei, Liga Campionilor, iar în campionat este la 16 puncte în spatele liderului.

robben

Bavarezii au ratat calificarea în sferturile Ligii Campionilor după ce au pierdut cu 2-3, pe teren propriu, întâlnirea cu Inter Milano, adversarul din finala de anul trecut.

„Aşa ceva nu trebuia să se întâmple niciodată, să primeşti trei goluri pe teren propriu. Defensiva noastră nu este la cele mai înalte standarde în acest moment”, a spus Robben, potrivit Bild. „Fundaşii fac prea multe greşeli individuale, care în mod normal pot fi evitate cu uşurinţă”, a adăugat Robben.

Sursa citată menţionează că jucătorii lui Bayern au fost deranjaţi de afirmaţiile olandezului, cel mai supărat fiind Breno, cel care a greşit la al treilea gol primit.

Căpitanul Philipp Lahm a avut miercuri o discuţie cu toţi componenţii lotului, dar se pare că vorbele sale nu au prea mare putere, din moment ce aceştia se atacă între ei.

Oficialii lui Bayern au recunoscut că singurul obiectiv care mai poate fi atins în acest sezon este ocuparea locului 3 în Bundesliga.

sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux