28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Uli Hoeness: “Trebuie să terminăm pe podium”

După eliminarea din Cupa Germaniei, preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness şi-a exprimat clar punctul de vedere în legătură cu meciul de campionat cu Hannover, din etapa a 25-a din Bundesliga.

hoeness

Bavarezii au ratat deja două dintre obiectivele din acest sezon, cupa şi campionatul, şi sunt pe cale să rateze un întreg sezon în cazul în care vor fi eliminaţi de Inter din Liga Campionilor, locul 4 pe care îl ocupă în prezent fiind insuficient pentru participarea în ediţia viitoare a competiţiei supreme europene la nivel de cluburi.

“Obiectivul nostru în acest moment este să terminăm campionatul pe podium ca să fim siguri că mergem în Liga Campionilor şi în sezonul viitor. Şanse avem, însă este important să câştigăm cu Hannover, lucru care nu va fi uşor pentru că ei se află pe locul 3”, a spus Hoeness.

Semnalul oficialului pare a fi un ultimatum pentru Louis van Gaal, Bayern fiind deja la două înfrângeri consecutive, după 1-3 cu Borussia Dortmund, în campionat, şi 0-1 cu Schalke, în cupă, ambele partide disputate pe teren propriu.

Hannover şi Bayern Munchen sunt despărţite în campionat de două puncte, astfel că o victorie a bavarezilor în partida de pe AWD Arena programată sâmbătă, de la ora 16:30, ar însemna o rocadă între cele două formaţii.

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux