28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern, out din Cupa! Bayern – Schalke 0-1

E clar: Bayern e in criza. Trebuie cautat adanc in statistici ca sa gasim doua infrangeri la rand ale bavarezilor pe teren propriu.  S-a intamplat acum. Tocmai in fata celor doua mari rivale, Dortmund si Schalke.

bayern

Dortmund ne-a amintit, daca mai era cazul, ca in Bundesliga mai luptam doar pentru locul 2. Schalke, profitand de un joc pe care multi nu il mai inteleg al  “inca detinatoarei titlului de campioana a Germaniei”, ne-a eliminat din Cupa si, probabil, a pus mana pe trofeu (pentru ca joaca finala cu Duisburg).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca Bayern a impresionat in Champions League, in meciul cu Inter, meciurile cu Dortmund si Schalke au fost dezastruoase. Aceeasi jucatori parca prea obositi pentru a lupta pe 3 fronturi, ocazii putine, rezultat negativ. Schweinsteiger, pentru al doilea meci la rand, a fost trompeta. Gomez inca n-a invatat sa preia, Muller n-a putut singur, iar Breno si Tymoschuck au fost batuti la cap de marele Raul (in niciun caz inaltul Raul). Cand Robben n-a stralucit, Bayern a pierdut. Ribery nu mai e ce-a fost, iar mijlocul lui Bayern nu mai domina Germania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai ramas doar Champions League. Inter nu va castiga pe Allianz. Dar cine va urma dupa italieni?

Lasă un răspuns

15 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
15
0
Posteaza un comentariux