28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben este incert pentru meciul cu Mainz

Olandezul Arjen Robben şi-a întrerupt antrenamentul de miercuri din cauza unor probleme musculare, iar oficialii lui Bayern spun că nu ştiu dacă acesta va fi apt de joc la partida cu Mainz, programată sâmbătă, potrivit Bild.

robben

Mijlocaşul s-a putut antrena doar 20 de minute, după care a avut o discuţie cu antrenorul Louis van Gaal, apoi s-a retras la vestiare. „Faptul că Arjen nu s-a putut pregăti normal este o măsură de precauţie. Sperăm ca sâmbătă să fie prezent pe teren, deoarece avem nevoie de el”, a spus directorul sportiv al clubului, Christian Nerlinger.

Robben nu s-a antrenat normal nici luni, când a făcut doar alergări, iar probleme ar fi putut apărea din cauza unei rupturi musculare mai vechi.

Francezul Franck Ribery a afirmat că Bayern are nevoie ca Robben să fie titular în restul partidelor din acest sezon, deoarece este unul dintre cei mai importanţi jucători pentru bavarezi.

Bayern are în următoarea perioadă programate partidele de campionat cu Mainz (19.02), Borussia Dortmund (26.02) şi Hannover (5.03), dar şi meciul de Liga Campionilor cu Inter (23.02) şi semifinala Cupei contra lui Schalke.

Sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux