Directorul sportiv al bavarezilor, Christian Nerlinger, a confirmat faptul că Bayern inca doreste sa-l transfere pe jucatorul lui Kaiserslautern, Ivo Ilicevic.

ilicevic

“Ii urmarim evolutiile”, a declarat Nerlinger despre jucatorul de 24 de ani, care a fost abordat Bayern în ianuarie pentru un tranfer de ultim moment.

Nerlinger, a anunţat că există jucatori pe care doreste sa-i transfere in vara,  dar a confirmat că nici un atacant vedeta nu se va transfera la Bayern. La urma urmei, el a spus: “Cum i-ar putea lasa pe banca pe Ribery şi Robben?”

Ilicevic l-ar putea înlocui pe Hamit Altintop, care şi-a exprimat recent nemulţumirea cu rolul său de rezerva. Contract mijlocaşului turc va expira în vara, şi el nu doreste să rămână la Munchen, ceea ce înseamnă că Bayern va trebui să urmărească un jucator nou pentru a fi rezerva lui Robben sau Ribery.

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
FanBayern
18 February 2011 15:26

Cred ca Altintop va pleca in vara iar acesta il va inlocui pe banca!

vladt
vladt
18 February 2011 10:26

@bavarezu13: adevarat dar tot trebuie sa cumparam 2 fundasi.

bavarezu13
bavarezu13
18 February 2011 10:20

pai simplu sa aduca un atacat vedeta in locul lui gomez.eu credeam k ribery si robben sunt aripi in niciun caz atacanti,dar trebuia sa inventeze asta un motiv sa poata aduce iar ciurucuri la echipa nu jucatori de super clasa.sper sa faca asa cu fundasii…cum sa-i scoatem din echipa pe tymo si gustavo…io zic sa nu mai faca niciun transfer k sa nu mai scoata pe nimeni din echipa:|

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x