Sepp Maier consideră că portarul lui Bayern Munchen, Thomas Kraft, ar putea fi la fel de bun ca el.

kraft

Fostul portar de legenda al Germaniei si al bavarezilor, Sepp Maier, a dat un vot de încredere lui Thomas Kraft în urma evaluării performanţelor portarului de 22 de ani.

“Chiar şi atunci când Thomas avea 16, 17 ani, am spus: “Are calitati foarte bune” a declarat el in Abendzeitung . “Speranta mea este ca Thomas Kraft va fi al doilea Sepp.”

Maier si-a sfătuit fostul său club, Bayern Munchen, să nu il transfere în vara pe portarul lui Schalke, Manuel Neuer.

Thomas a venit bine din urma. E jucator foarte bun, e calm, foarte stabil si sigur va deveni un mare portar.  Eu cred că dacă Thomas joacă bine pentru restul sezonului, atunci nu ar mai trebui transferat Neuer. De ce ar trebui?”

Maier a jucat pentru Bayern între 1962 şi 1979, şi a avut 95 apariţii pentru Germania de Vest. Maier, 66 de ani, este cel mai decorat portar din istoria Germaniei.

0 0 vote
Article Rating
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
5 February 2011 14:32

Cu toate ca sunt un admirator al lui Neuer, sper ca Thomas Kraft sa demonstreze si sa ramana el portarul lui Bayern. Mi se pare un portar sigur pe el, precum este si Neuer, si care are un psihic foarte bun, la fel cum are si Neuer. Avantajul lui Neuer este ca i s-a acordat incredere mai demult si a demonstrat de ce este in stare si a devenit un portar extrem de valoros. Sper ca si Kraft va deveni unul, si vom avea un portar crescut de Bayern intre buturi si un duel benefic la echipa nationala pentru nr.1. Daca este bun, de ce sa se cheltuiasca bani pentru un alt portar, chiar daca este vorba de Manuel Neuer? Daca nu confirma, sunt sigur ca Hoeness il va aduce, dar pana atunci sa avem incredere in Kraft, chiar daca va mai gresi.(toti portarii mari gresesc, chiar si in momente decisive)

Catalin
5 February 2011 11:55

am urmarit si eu meciul de aseara … ma impresionat foarte mult Neuer…
intradevar a fost un mecin dintre Dortmund si Neuer

bavarezu13
bavarezu13
5 February 2011 11:24

In primul rand vreau sa va salut pe toti fanii bayern,acesta fiind primul meu post pe site.Despre kraft se poate spune doar k este un portar de reflex extraordinar…insa deciziile lui in teren sunt cumplite.Poate va ajunge la fel de bun k predecesorii sai,insa daca nu confirma in aceasta jumatate de sezon,neuer trebuie sa vina la bayern

gery76
5 February 2011 2:35

Kraft este un portar talentat ,cu reale calitati ,insa in seara aceasta l-am vazut pe Neuer in meciul Dortmund -Schalke 0-0 si pot sa spun ca n-am vazut de multa vreme ca un portar sa castige un punct in deplasare efectiv de unul singur.Fizic exceptional,intuitie excelenta ,reflexe asisderea curaj in iesiri deosebit si nu in ultimul rand o incredere in sine cum numai marii portari ai Germaniei Maier,Schumacher si Kahn au mai avut.Eu poate sunt mai subiectiv fiind un mare fan al sau dar meciul din seara aceasta mi-a intarit convingerea ca zece ani de acum incolo poarta manschaftu-lui este asigurata.[eu sper si a lui Bayern]

Catalin
4 February 2011 20:51

este un portar cu viitor..sa speram sa o tina la fel de bine.

FanBayern
4 February 2011 18:52

Hai Krfat!!!Credem in tine!!!!

B3nJY
B3nJY
4 February 2011 18:31

Sper ca el sa fie noul Sepp Maier , pana acum a avut evolutii imbucuratoare , si cred ca daca i se acorda incredere poate ajunge peste Neuer

vladt
vladt
4 February 2011 17:38

pana acum s-a descurcat destul de bine…sa vedem in contiunuare. 🙂

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x