Căpitanul Mark van Bommel a părăsit nava  Bayern în aceasta iarnă, iar mulţi fani se întreabă dacă era necesară această desparţire. Louis van Gaal a dat răspunsul: „Am vorbit cu el înainte de vacanţa de iarnă cu privire la perspectivele sale. Şi apoi, de asemenea, i-am spus că avem mulţi jucători care pot juca pe poziţia lui. Schweinsteiger, Luiz Gustavo, Tymoschuk, Kroos, Ottl şi Pranjic. Cred că un antrenor are întotdeauna acest drept, de a alege”, a spus Van Gaal, care a subliniat că nu doar el a decis plecarea lui Van Bommel.


Poate că nu a hotărât acest lucru, dar după ce a declarat despre viitorul olandezului, a avut sigur o influenţă majoră asupra plecării fostului capitan. “Am spus că este dificil cu privire la perspectivele sale. I-am spus că nu va fi întotdeauna căpitanul”, a mai zis Van Gaal. Mark Van Bommel probabil că a vrut să nu aiba parte de un sfârşit lent şi neplăcut la campioana Germaniei. “Mai bine mor de sete decat să beau din cupa mediocritatii”, spune un vechi proverb. Ramane de văzut dacă va muri sau nu de sete la o alta echipă de tradiţie din Europa, AC Milan.

Bayern are insă doi jucători care îl vor suplini cu brio pe Van Bommel. Van Gaal a anunţat că Philipp Lahm şi Bastian Schweinsteiger vor fi cei care trebuie să “ţină în mână” vestiarul. Lahm va fi vocea autoritară la echipă, iar Schweinsteiger va fi dirijorul din teren, datorită poziţiei pe care joacă.

Autor: Sergiu Jianu

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DevilMayCry
Admin
30 January 2011 9:38

Cand era la Bayern era mai protejat fiind si capitanul echipei.

Catalin
29 January 2011 23:08

hmm Van Bommel in primul mecin din campionat italiei a luat 2 galbene…)) akolo e mai sensibila treaba la AC Milan /

lordi211
lordi211
29 January 2011 15:27

Hei,baieti stiti pe ce se mia difuzeaza meciuriile cu Bayern(ma refer live pt.ca rezumatul e pe eurosport 2,au ales meciul cu borussia:( )

catalin
catalin
29 January 2011 10:22

Pacat ca a plecat trebuia sa-l lase pana la vara ca avea nevoie bayern de el.

lordi211
lordi211
28 January 2011 20:54

Era de asteptat totul este asa cum am crezut.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x