15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Van Gaal: “Van Bommel Trebuia sa plece”.

Căpitanul Mark van Bommel a părăsit nava  Bayern în aceasta iarnă, iar mulţi fani se întreabă dacă era necesară această desparţire. Louis van Gaal a dat răspunsul: „Am vorbit cu el înainte de vacanţa de iarnă cu privire la perspectivele sale. Şi apoi, de asemenea, i-am spus că avem mulţi jucători care pot juca pe poziţia lui. Schweinsteiger, Luiz Gustavo, Tymoschuk, Kroos, Ottl şi Pranjic. Cred că un antrenor are întotdeauna acest drept, de a alege”, a spus Van Gaal, care a subliniat că nu doar el a decis plecarea lui Van Bommel.


Poate că nu a hotărât acest lucru, dar după ce a declarat despre viitorul olandezului, a avut sigur o influenţă majoră asupra plecării fostului capitan. “Am spus că este dificil cu privire la perspectivele sale. I-am spus că nu va fi întotdeauna căpitanul”, a mai zis Van Gaal. Mark Van Bommel probabil că a vrut să nu aiba parte de un sfârşit lent şi neplăcut la campioana Germaniei. “Mai bine mor de sete decat să beau din cupa mediocritatii”, spune un vechi proverb. Ramane de văzut dacă va muri sau nu de sete la o alta echipă de tradiţie din Europa, AC Milan.

Bayern are insă doi jucători care îl vor suplini cu brio pe Van Bommel. Van Gaal a anunţat că Philipp Lahm şi Bastian Schweinsteiger vor fi cei care trebuie să “ţină în mână” vestiarul. Lahm va fi vocea autoritară la echipă, iar Schweinsteiger va fi dirijorul din teren, datorită poziţiei pe care joacă.

Autor: Sergiu Jianu

5 thoughts on “Van Gaal: “Van Bommel Trebuia sa plece”.

  1. Hei,baieti stiti pe ce se mia difuzeaza meciuriile cu Bayern(ma refer live pt.ca rezumatul e pe eurosport 2,au ales meciul cu borussia:( )

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version