13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

UPDATE: BAYERN SI ARABII

Nemtii de la Bayern s-au saturat de frigul de la Munchen si au plecat in Qatar sa se pregateasca la caldurica pentru startul de sezon. In cantonamentul de la Doha e asteptat si primul transfer din 2011 – brazilianul Luiz Gustavo, adus de la Hoffenheim pe 15 milioane de euro.

Campionii din Germania au vrut sa aiba parte de soare si conditii de lux in cele 10 zile de antrenamente dinaintea returului din Bundesliga. Bayern a zburat in Qatar, unde jucatorii au fost intampinati cu caldura de copiii imbracati ca niste seici.

Antrenorul Louis van Gaal i-a pus imediat la treaba pe oamenii sai – a programat un antrenament in nocturna. Olandezul a avut chef si de glume. “Am transferat un super-jucator care poate juca pe orice pozitie in atac”, a spus Van Gaal. Nemtii au luat foc pentru ca nu stiau despre cine e vorba. “Robben este cel mai bun transfer al nostru”, i-a luminat Van Gaal. Fostul galactic n-a jucat inca niciun meci pentru Bayern in acest sezon.

Totusi, Bayern a facut si un transfer adevarat – l-a luat pe brazilianul Luiz Gustavo de la Hoffenheim cu 15 milioane de euro. In afacere intra si pustiul de 18 ani, Alaba, care va fi imprumutat la Hoffenheim pana la vara. Brazilianul a  semnat un contract valabil pana in 2015 si a plecat impreuna cu directorul sportiv Christian Nerlinger in Qatar, unde se va alatura echipei. “Ni l-am dorit mult pe Gustavo. Ne bucuram ca a semnat cu noi si suntem siguri ca o va ajuta pe Bayern“, a spus Karl-Heinz Rummenigge.

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux