29 November 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger pregatit sa semneze prelungirea contractului

Bastian Schweinsteiger este de aşteptat să semneze un contract de prelungire de patru ani, care îl va ţine la campioana Germaniei pana in 2016.

bastian

Schweinsteiger are un contract cu Bayern până în iunie 2012, dar a declarat cotidianului german Bild ca acum este gata sa isi prleungeasca contractul cu bavarezii.

Surse apropiate lui Schweinsteiger au declarat ca ar putea semna contractul chiar inainte de Craciun.

Atat Real Madrid cat si Manchester United sunt interesate de Schweinsteiger, dar conducerea lui Bayern a declarat că va face tot ce poate pentru a-l pastra.

În urma înfrângerii cu 2-0 de la Schalke în noaptea de sâmbătă, directorul sportiv Christian Nerlinger a refuzat sa confirme stirea din Bild, dar a spus că este optimist.

“Nu contează atunci când semneaza, atata timp cat o va face, si am încredere că-l putem convinge,” Nerlinger a declarat la televiziunea germană.

La adunarea generala anuala de saptamana trecuta, presedintele Uli Hoeness le-a spus membrilor din Munchen ca “este foarte important ca Schweinsteiger sa ramana”.

Bayern, ocupanta locului 7 din Bundesliga, si-a asigurat deja serviciile pe termen lung a aparatorului Philipp Lahm, mijlocasului Franck Ribery si Thomas Muller, golgheterul de la ultima Cupa Mondiala.

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux