27 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Van Gaal: A fost doar o echipa pe teren

van gaal

Louis van Gaal nu a trebuit sa se gandeasca mult in privinta motivelor pentru care Bayern a pierdut cu 2-0 in Gelsenkirchen. “Am creat o multime de ocazii, ocazii adevarate. Insa jucatorii le-au irosit. Nu pot da eu golurile,” a declarat tehnicianul FCB, descriind incapabilitatea echipei sale de a castiga pe Veltins Arena ca “realmente incredibila. Privind meciul per total, a fost doar o echipa pe teren.”

Reactii dupa Schalke v Bayern:

Louis van Gaal: “Este chiar incredibil. Privind meciul per total, a fost doar o echipa pe teren. Daca jucam atat de bine, trebuie sa castigam – dar nu am castigat. Am creat o multime de ocazii, ocazii adevarate. Insa jucatorii le-au irosit. Nu pot da eu golurile. Insa daca nu reusesti sa marchezi din atatea ocazii, trebuie sa te astepti ca primul sut pe poarta al adversarilor sa fie gol. Golurile sunt cel mai important factor al unui meci si am vazut asta iarasi astazi. Daca nu marchezi goluri, pierzi.”

Felix Magath (tehnician Schalke): “Bayernul a fost clar mai buna in prima repriza. Am fost norocosi insa am si jucat bine astazi. Oricum ne-am fi chinuit putin la inceput, nu poti sa te prefaci ca infrangerea cu 5-0 de saptamana trecuta nu exista. Ne-am luptat ca sa intram in meci, am jucat bine in a doua repriza dupa gol si in baza celei de-a doua reprize, e o victorie meritata.”

Christoph Metzelder (Schalke): “Am fost foarte, foarte inteligenti. Ne-am mentinut disciplina pozitionala, i-am lasat pe Bayern sa avanseze insa numai pana intr-un anume punct. Ei in a doua repriza, practic nu au creat nimic. A fost o performanta de echipa foarte buna.”

Manuel Neuer (Schalke): “Am avut incredere in noi, si ne-am zis ca sansa noastra va veni mai devreme sau mai tarziu. Cel mai important lucru era sa nu primim goluri – si din fericire, asa s-a intamplat. Problema acum este sa nu ne gandim ca am reusit ceva maret si ca totul se va potrivi in favoarea noastra de acum incolo. Avem nevoie de mai multa consistenta in joc si in rezultate iar asta reusesti doar prin victorii.”

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x