28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

IMBUNATATIRI PENTRU WWW.FCBAYERN.RO

Site-ul nostru, al fanilor Bayern din Romania, www.fcbayern.ro, a crescut in cateva luni cat altele in ani de zile. Pentru asta va multumim tuturor care ne-ati citit, ati comentat si ati contribuit la acest lucru. Pentru ca vrem sa fim si mai cunoscuti in Romania si in afara, vom opera mai multe modificari asupra site-ului si a forumului care ne vor ajuta sa scapam de erori, perioade de inactivitate etc. Trecerea pe alte servere, precum si alte imbunatatiri vor dura cateva zile, asa ca va rugam sa tolerati eventuale intreruperi sau perioade de inactivitate.

Intre timp, va invitam sa ne propuneti aici sau pe FORUM lucruri pe care le vedeti utile pentru acest site. Sugestiile voastre vor fi puse in aplicare in functie de posibilitatile tehnice.

Ce pot sa va anunt este ca din Ianuarie vom avea un calendar cu evenimente din istoria lui Bayern, dar si din prezent – meciuri celebre, zilele de nastere ale jucatorilor si altele. Va garantam ca o sa va placa. In fiecare zi o sa invatam sau o sa ne amintim ceva despre Bayern.

In scurt timp va fi oficializat si fan-clubul si o sa iau legatura cu clubul ca sa aparem in revista FC Bayern Magazin. Primul set de acte a ajuns din Germania, iar eu am trimis inapoi documentele completate cu ce mi s-a cerut. Lucrurile se misca, iar pentru asta va multumim.

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux