29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

ROBBEN ALEARGA DIN NOU

Vesti bune pentru Bayern. Arjen Robben incepe sa scape de problemele musculare. “Uite, Robben alearga!“, a fost reactia de bucurie a lui Thomas Muller cand l-a vazut pe starul olandez complet echipat ca pentru un antrenament normal. Deocamdata, Robben nu face decat alergari usoare. “A dat cateva ture de teren si totul merge perfect”, a spus preparatorul fizic Thomas Wilhelmi.

Presedintele de onoare de la Bayern, Franz Beckenbauer, recunoaste ca lipsa lui Robben si a lui Ribery a contat mult in jocul echipei. “Nu pot sa spun ca nu am avut o echipa buna chiar si fara cei doi, dar nu am avut o echipa excelenta. Echipa nu e stabila, nu avem o armonie intre jucatori“, a spus Kaiser-ul Beckenbauer.

Robben nu are nicio sansa sa prinda vreun meci oficial in 2010. Preparatorii fizici spera sa-l recupereze total pana in iarna, cand ar urma sa mearga cu echipa in turneul de pregatire de la Doha. Acolo, la caldurica, Robben trebuie sa-si revina si sa ajute echipa sa castige un titlu la care multi nu mai spera. “Am pierdut prea multe puncte si nu ne mai permitem sa pierdem altele. Totusi, echipa joaca bine si vom ajunge din nou in top“, promite capitanul Philipp Lahm.

Lasă un răspuns

11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
11
0
Posteaza un comentariux