28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

SCHICKERIA FC BAYERN ROMANIA

Asa cum v-am promis, am revenit cu cateva filmulete facute de noi in peluza FC Bayern de la Cluj. Sunt postate cam ciudat, le puteti viziona cu programe precum KM Player, VLC sau Real Player, sau le puteti downloada direct la voi in calculator.

Die Besten

Schickeria München

Wie Sind Die Bayern

FC Bayern

Speram sa va placa filmuletele si va invitam pe toti in sectiunea FORUM a site-ului nostru. O gasiti foarte usor sus, pe pagina principala FC Bayern Romania sau direct la adresa: http://forumfcb.fcbayern.ro.   Acolo putem discuta mult mai usor despre planurile noastre de viitor, despre transferuri, etc.

Ca un mic rezumat al FORUM-ului:

Avem sectiunea ANUNTURI – aici vom posta idele noastre, ale organizatorilor FC Bayern Romania – ce va transmitem noi si va invitam sa va dati cu parerea.

Sectiunile MEMBERS si SUGESTII sunt pentru a ne cunoaste mai bine intre noi si pentru a incerca sa imbunatatim site-ul si forumul.

Urmeaza apoi sectiunea NEWS – unde puteti posta si comenta stiri despre transferuri etc.

La sectiunea MECIURI va invitam sa discutam despre toate meciurile jucate de FC Bayern in toate competitiile.

Ultima, dar poate cea mai importanta, e sectiunea  OFF-TOPIC. Aici putem discuta despre orice vreti voi, ne putem juca, putem sa postam fotografii si altele.

MESAJ IMPORTANT PENTRU FETELE NOASTRE DE PE FCBAYERN.RO:  Aveti in FORUM, la categoria OFF-TOPIC, sectiunea voastra, denumita,  FC BAYERN – GIRL POWER. Acolo puteti discuta intre voi despre moda si fotbal, iar daca ne primiti si pe noi, baietii, o sa ne dam cu parerea despre ce culori se poarta anul viitor:)  Eu as merge tot pe alb-rosu.

Va asteptam pe http://forumfcb.fcbayern.ro/

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux