20 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

30 DE MILIOANE PENTRU TRANSFERURI

 

Apele sunt agitate la Bayern, scrie cotidianul Bild. Imediat dupa meciul castigat in Liga cu Basel, antrenorul Louis van Gaal s-a intalnit cu sefii Hoeness, Rummenigge si Nerlinger si au discutat despre jocul echipei, care nu multumeste pe nimeni.  Concluzia: In iarna Bayern va face cel putin doua transferuri importante. Van Gaal poate sa cheltuie pana la 30 de milioane de euro.  Antrenorul bavarezilor incepe sa aiba dubii asupra politicii lui de a nu face transferuri in vara. “Am simtit ca trebuie sa pastrez echipa din sezonul trecut si am sperat ca va juca la fel. Acum insa vad ca nu se intampla asta. Lucrurile nu merg mereu conform calculelor si nu sunt multumit“, a spus Van Gaal.   

Directorul executiv Rummenigge ii pune in garda pe jucatori: “Cu totii trebuie sa demonstreze ca merita increderea pe care le-a acordat-o antrenorul”, a spus Rummenigge. Cei mai vizati jucatori sunt Daniel van Buyten (care si-a prelungit contractul cu Bayern) si Diego Contento.

Tot Bild mai scrie ca in perioada de transferuri din iarna Van Gaal va cauta un fundas stanga de clasa, care sa-i faca concurenta lui Contento. Si un fundas dreapta ar fi binevenit, caz in care Philipp Lahm ar trece din nou in banda stanga.  Gregory van der Wiel (22 de ani /Ajax) si Fábio Coentrão (22 de ani / Benfica) sunt principalele doua tinte. 

In ceea ce priveste postul de fundas central, Van Gaal asteapta revenirea brazilianului Breno, caruia i se va da o sansa in cazul in care Van Buyten nu-si revine. Daca antrenorul olandez nu va fi multumit de niciunul dintre cei 3, va demara cautarile pentru un fundas central de valoare.

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x