25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern i-a transferat pe Maurice Krattenmacher si Gibson Nana Adu

FC Bayern i-a transferat pe Maurice Krattenmacher, 18 ani, și Gibson Nana Adu, 16 ani, de la Unterhaching. Adu va continua să joace pentru clubul din 3. Liga în sezonul viitor.

Jochen Sauer, director de dezvoltare pentru tineret la FC Bayern: „Maurice Krattenmacher și Gibson Nana Adu sunt doi jucători cu perspective mari. Maurice este din Munchen, a fost alături de noi în anii precedenti și a câștigat experiență în Liga 3 la Unterhaching. Are o tehnică bună, este versatil în atac și este capabil să marcheze dar are si întotdeauna un ochi pentru coechipieri. Gibson este cel mai tânăr jucător și cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 3. Ambii sunt reprezentativi pentru buna dezvoltare a tinerilor a lui Unterhaching. Îi sprijinim pe ambii jucători pentru a reuși profesional.”

Krattenmacher s-a alăturat lui Bayern la nivel U9 de la TuS Bad Aibling în 2013, înainte de a pleca la Unterhaching la începutul lui 2017. Mijlocașul ofensiv a avut 51 de apariții competitive pentru Unterhaching, inclusiv 33 în Liga 3, marcând cinci goluri. Fost jucător al Germaniei U17 și U18, el face în prezent parte din nationala U19, marcând trei goluri din șapte selecții.

Adu a început să joace la SC Lerchenberg înainte de a se alătura academiei lui Unterhaching, via Mainz, pentru sezonul 2022/23. Atacantul a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii 3 când a debutat într-o victorie cu 2-1 împotriva Arminiei Bielefeld pe 17 februarie. A devenit și cel mai tânăr marcator când a marcat în al optulea sau joc. În prezent are 10 apariții la seniori.

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux