15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern i-a transferat pe Maurice Krattenmacher si Gibson Nana Adu

FC Bayern i-a transferat pe Maurice Krattenmacher, 18 ani, și Gibson Nana Adu, 16 ani, de la Unterhaching. Adu va continua să joace pentru clubul din 3. Liga în sezonul viitor.

Jochen Sauer, director de dezvoltare pentru tineret la FC Bayern: „Maurice Krattenmacher și Gibson Nana Adu sunt doi jucători cu perspective mari. Maurice este din Munchen, a fost alături de noi în anii precedenti și a câștigat experiență în Liga 3 la Unterhaching. Are o tehnică bună, este versatil în atac și este capabil să marcheze dar are si întotdeauna un ochi pentru coechipieri. Gibson este cel mai tânăr jucător și cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 3. Ambii sunt reprezentativi pentru buna dezvoltare a tinerilor a lui Unterhaching. Îi sprijinim pe ambii jucători pentru a reuși profesional.”

Krattenmacher s-a alăturat lui Bayern la nivel U9 de la TuS Bad Aibling în 2013, înainte de a pleca la Unterhaching la începutul lui 2017. Mijlocașul ofensiv a avut 51 de apariții competitive pentru Unterhaching, inclusiv 33 în Liga 3, marcând cinci goluri. Fost jucător al Germaniei U17 și U18, el face în prezent parte din nationala U19, marcând trei goluri din șapte selecții.

Adu a început să joace la SC Lerchenberg înainte de a se alătura academiei lui Unterhaching, via Mainz, pentru sezonul 2022/23. Atacantul a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Ligii 3 când a debutat într-o victorie cu 2-1 împotriva Arminiei Bielefeld pe 17 februarie. A devenit și cel mai tânăr marcator când a marcat în al optulea sau joc. În prezent are 10 apariții la seniori.

6 thoughts on “FC Bayern i-a transferat pe Maurice Krattenmacher si Gibson Nana Adu

 1. Hiroki Ito e noul jucător a lui Bayern! I-a fost achitată clauza de reziliere, 30 de milioane.
  Tah e în continuare pe listă, asta înseamnă că după De Ligt, probabil va pleca și Upamecano.

 2. Florian Plettenberg alături de BILD, anunță că Tah s-a înțeles cu Bayern și i-a înștiințat pe cei de la Leverkusen că vrea plece. Bayern oferă 20 de milioane, cei de la Leverkusen vor 40.
  Tah îl va înlocui pe De Ligt, pe care Bayern l-a pus pe lista de transferuri.

 3. @Andrei_
  Nici eu nu prea ii inteleg pe astia care se ocupa de transferuri… au venit cei 2 din grupul Red Bull, si au impresia ca, si Bayern e un fel de Leipzig sau Salzburg.
  Aveam impresia ca, cei care au lucrat in grupul Rdd Bull, macar au ochi la jucatori buni, mai ales la tinere talente, dar se pare ca m-am inselat.
  Sunt pe piata jucatori mult mai buni decat cei de care sunt interesati.
  Daca vor sa se debarasez de Coman, macar sa aduca unul de acelasi nivel. Din ce am inteles, United vrea sa scape de Sancho si cer pe el 45 mil – suma de nimic raportat la cat a dat United pe el (aproape dublu). Si chiar daca nu s-a integrat la United, dar a demonstrat la Dortmund de 2 ori ca poate fi un jucator foarte bun, mai ales atunci cand are parte si de un colectiv bun. Daca era un jucator slab, n-ar fi facut nimic nici la Dortmund. Dpmdv, aducerea lui ar fi un transfer bun, mai ales ca deja cunoaste Bundesliga.
  Sau exista si o alta varianta, cum ar fi Simons, care la fel deja cunoaste campionatul, si la varsta lui este unul dintre cei mai buni wingeri.
  Ambii, atat Sancho cat si Simons sunt peste Führich.
  Iar daca va pleca unul dintre De Ligt/Upamecano – care atunci cand au venit au fost considerati unii dintre cei mai buni fundasi centrali, daca vrei sa-i inlocuiesti, trebuie sa aduci tot un fundas care sa poate lupta pt aceasta categorie de a fi unul dintre cei mai buni.
  Daca tot vrei sa aduci un portughez, pe Palhinha, atunci sa mai aduci inca un alt portughez, pe care il cunoaste deja Palhinha, a jucat cu el. E acolo Goncalo Inacio, un fundas care a castigat de 2 ori campionatul in Portugalia, si care poate fi luat “doar” pt 60 mil (atat are clauza).

  1. Simons e pe lista lui Bayern! Dar e greu de transferat, nu renunță PSG la el, mai ales că e un jucător de atac, care-i pe val, iar ei caută înlocuitor pentru Mbappe. Mai degrabă îl văd pe Olmo la Bayern.

   1. Da, și Olmo ar fi bun.
    Cât despre Simons, dacă PSG reușește să-l ia pe unul dintre Kvaratskhelia sau Leao (sunt interesați de cei 2), atunci ar putea renunța mai ușor la el.

 4. Se pare că prioritățile lui Bayern sunt Palhinha, Tah și Führich, care ar urma să-i înlocuiască pe Kimmich, De Ligt/Upamecano, și pe Coman. :))) Adică, am renunța la trei jucători care știu ce înseamnă Bayern Munchen, au o grămadă de meciuri în cupele europene, ca să aducem unii care au răsărit după ultima ploaia.
  Oamenii ăștia de la Bayern știu că finala Ligii se joacă la Munchen? Știu că s-a modificat sistemul, și e mult mai greu să pătrunzi în optimi?
  Pe bune acum, ce transferuri sunt astea?
  Führich nu are cum să fie peste Bryan Zaragoza, care nu a primit nicio șansă la Bayern, pe motive imbecile, bariera lingvistică, nu înțelegea indicațiile aberante ale lui Tuchel, probabil. Cât a intrat, s-a văzut că știe cu mingea, dar în fine…

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version