13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica VfL Wolfsburg – FC Bayern

În urma meciului de la Mainz din Cupa Germaniei de la mijlocul acestei săptămâni, FC Bayern a reușit să obțină prima victorie din 2023, iar noul obiectiv al bavarezilor este păstrarea primei poziții din clasament, deoarece la momentul actual sunt doar la un punct distanță de Union Berlin, ocupanta locului secund. Mâine, începând cu ora 18:30, FC Bayern o va înfrunta pe VfL Wolfsburg.

  • În urma meciurilor jucate cu Wolfsburg, FC Bayern se poate lăuda cu cel mai mare procentaj de victorii (78%) și cu cea mai mare medie de puncte (2,49). Putem spune că Wolfsburg este victima preferată a bavarezilor, deoarece nicio altă echipă din campionat nu a avut de suferit la fel de mult precum lupii în urma confruntărilor cu FC Bayern. De asemenea, de la înfrângerea cu 4-1 din ianuarie 2015, bavarezii au câștigat 13 dintre cele 15 întâlniri din Bundesliga, celelalte două terminându-se la egalitate.

 

  • Acest meci reprezintă o confruntare între două din cele mai eficiente echipe din actuala stagiune de Bundesliga. Echipa lui Julian Nagelsmann are al patrulea cel mai bun procentaj de convertire a șanselor în goluri (19,9%), în timp ce Wolfsburg sunt primii la acest capitol, având 22,1 procente.

 

  • FC Bayern a marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 29 de meciuri cu Wolfsburg în Bundesliga, fiind cea mai lungă serie de goluri împotriva unei echipe din campionat.

 

  • Thomas Müller se confruntă mâine cu adversarii săi preferați. Bavarezul a marcat 12 goluri împotriva lupilor în cariera sa, mai multe decât a marcat împotriva oricărui alt club. De asemenea, dacă va juca mâine, Thomas poate ajunge la cea de-a 427-a apariție a sa în Bundesliga, ceea ce l-ar aduce la egalitate cu Gerd Müller ca jucător de câmp cu cele mai multe meciuri în Bundesliga jucate pentru Bayern.

  • Atacul lui Bayern s-a dovedit a fi eficient în prima parte a meciurilor din acest an, deoarece acesta a marcat 34 din cele 52 de goluri din Bundesliga în prima repriză (65% din goluri), cifră care este cea mai bună din ligă. La polul opus, Wolfsburg a încasat goluri în primele 45 de minute, până acum 14 din cele 22 de goluri le-au primit în prima repriză.

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

Ryan are un genunchi învinețit. Vom vedea mâine la antrenament. Stanišić are o problemă la tendon. Dayot este tratat și se va antrena în mod normal mâine și va fi disponibil duminică. Choupo are o problemă cu stomacul, dar cred că va fi disponibil.

despre Musiala: Pentru mine a fost o performanță de clasă mondială a lui Jamal (vs. Mainz). S-a descurcat foarte, foarte bine. Nu aveam nicio îngrijorare în legătură cu el. O Cupă Mondială este epuizantă mental. O să se descurce bine și la Wolfsburg

despre Sadio Mané: Îl aștept înapoi la jumătatea sau spre sfârșitul lunii februarie, probabil nu pentru prima manșă împotriva Parisului. Încercăm să-l integrăm în echipă în jur de 21 februarie.

despre Cancelo: Este un tip simpatic, foarte ambițios și poate deveni puțin nerăbdător când lucrurile nu merg bine. Are experiență. A făcut un joc foarte bun. Are un nivel foarte ridicat de creativitate.

despre Wolfsburg: Sunt foarte variabili. Au jucat foarte asemanator in ultimul timp. Au procese bune si o agresivitate sanatoasa. Au marcat cinci si sase goluri recent. Au jucători rapizi și va trebui să creștem ritmul și să fim dominanți

 

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux