18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 6-1 Werder Bremen

FC Bayern München – Werder Bremen 6-1. ”Triplă” pentru Gnabry! Choupo-Moting a ratat de la 11 metri.

Bayern München a făcut spectacol pe teren propriu în fața celor de la Werder Bremen. Bavarezii s-au distrat și s-au impus cu scorul de 6-1 în etapa a 14-a din Bundesliga.

În clasamentul din campionatul Germaniei, FC Bayern este lider, cu 31 de puncte acumulate în 14 etape, în timp ce Werder Bremen este pe locul șapte, cu 21 de puncte.

Jamal Musiala a deschis festivalul de goluri în minutul 6, când a înscris cu un șut cu stângul expediat din centrul careului.

Oaspeții au restabilit egalitatea după doar patru minute. Anthony Jung a marcat cu un șut cu stângul din interiorul careului.

Bayern a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 17, dar Eric Maxim Choupo Moting nu a reușit să îl învingă pe Pavlenka.

Cinci minute mai târziu, Serge Gnabry a adus-o pe Campioana Record a Germaniei în avantaj. Goretzka și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 26, când a trecut de Pavlenka și a trimis cu dreptul din unghi.

Gnabry a marcat din nou doar două minute mai târziu, când pasa lui Sane l-a lăsat cu poarta goală.

În repriza secundă, Sane a fost aproape de gol, dar a nimerit bara. Gnabry a completat hat-trick-ul în minutul 82, iar Tel a închis tabela două minute mai târziu reușind să marcheze un gol de toată frumusețea.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux