19 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 2-2 VfB Stuttgart

Bavarezii, egalați în prelungiri, din penalty! Puștiul Tel, direct în istoria clubului.

FC Bayern München a remizat pe teren propriu în compania celor de la Stuttgart, 2-2, în etapa cu numărul șase din Bundesliga, și a urcat, cel puțin provizoriu, în fotoliul de lider.

Mathys Tel, puștiul transferat în această vară de bavarezi de la Rennes, în schimbul a 20 de milioane de euro, a deschis scorul în minutul 36 și, la 17 ani și 136 de zile, a devenit cel mai tânăr marcator din istoria lui Bayern München în Bundesliga.

Oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 57, grație reușitei lui Führich, după ce în minutul 52 Guirassy reușise să marcheze, însă golul a fost anulat după consultarea sistemului VAR.

Echilibrul pe tabelă a rezistat doar trei minute. La capătul unei ore de joc, Musiala și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar Bayern părea că-și va adjudeca toate cele trei puncte.

Însă, în prelungirile confruntării, de Ligt a avut o intervenție imprudentă în propriul careu și, după ce a revăzut faza pe monitorul VAR, centralul a acordat o lovitură de pedeapsă în favoarea lui Stuttgart, chiar dacă inițial lăsase jocul să continue.

Guirassy a executat impecabil de la 11 metri, fără nicio șansă pentru Neuer, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

Bavarezii au 12 puncte, la egalitate cu Hoffenheim, Freiburg și Dortmund, dar este pe primul loc datorită golaverajului superior, cel puțin până duminică, înaintea meciurilor Koln – Union Berlin și Freiburg – Borussia Monchengladbach

De partea cealaltă, Stuttgart a adunat doar cinci puncte în primele șase etape și ocupă poziția a 13-a.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux