18 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mulțumită lui ”Brazzo”, FC Bayern a făcut o economie de 43 mil. euro!

Dacă până acum Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui FC Bayern, cel care se ocupă de transferuri, a fost criticat în mod constant pentru nereușitele din trecut, iată că în această vară a făcut lucruri bune!

”Brazzo” este lăudat de cotidianul bavarez ”tz” care spune că a făcut o economie clubului de 43,5 mil. euro prin aducerea unor jucători de top la club!

Mulțumită stilului său de negociere, bosniacul, împreună cu echipa sa, a convins mai întâi jucătorii să vină la FC Bayern printr-un proiect bine pus la punct, apoi a negociat cu cluburile. Este vorba de transferurule lui Gravenberch și Mane.

Astfel, Ajax a cerut prima data pe Gravenberch (20 ani), considerat un tânăr cu mare potențial, 35 mil. euro. Datorită faptului că jucătorul a dorit să vină la FC Bayern, Ajax a fost nevoită să-l lase să plece pentru numai 18,5 mil. euro! Dacă se ignoră cele 5,5 mil. euro, posibile bonusuri de performanță, diferența de cât a cerut Ajax, la început, și cât a primit, este de 16,5 mil. euro!

La fel s-a întâmplat cu Mane (30 ani). Liverpool a cerut inițial 59 mil. euro iar în final s-a mulțumit cu 32! Exceptând cele 9 mil. euro din eventualele bonusuri, diferența este de 27 mil. euro!
Pentru cele două transferuri, dacă adunăm cele două sume (16,5 + 27) rezultă o economie de 43,5 mil. euro!

Se spune că, pentru aducerea lui de Ligt (22) de la Juventus, se încearcă aceiași stratagemă. Până acum, jucătorul îți dorește să vină la FC Bayern însă Juventus cere 80 mil. euro iar oferta bavarezilor este de 60 mil. plus bonusuri de performanță. Să vedem dacă se va reuși acest transfer pentru o sumă apropiată de cât au oferit bavrezii.

Contractul lui ”Brazzo” expiră la 01.07.2023. Probabil că ăsta este și motivul pentru care bosniacul se zbate să aducă jucători valoroși la Bayern pentru niște sume cât mai bune!
(articol tradus și adaptat de pe tz.de)

Lasă un răspuns

92 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
92
0
Posteaza un comentariux