FC Bayern München a reușit să înscrie pe final de partidă în urma unui henț comis în careu de către Reece Oxford. Robert Lewandowski l-a învins fără probleme pe conaționalul său reușind să marcheze din penalty, acesta a fost golul cu numărul 32 pentru atacantul polonez în acest sezon de Bundesliga.
Golul lui Danjuma îi dă lui Villarreal un avantaj minim în meciul cu Bayern.
Bayern a fost evident demoralizată în urma meciului cu Villarreal din sferturile de finală ale Ligii Campionilor marți seara, bavarezii nereușind să înregistreze nici măcar un șut pe poartă în prima repriză.
Presingul intens al lui Augsburg a împiedicat echipa din München să intre în orice fel de ritm și, de fapt, oaspeții au fost mai periculoși în primele 45 de minute, deși nu l-au putut pune la încercare pe Manuel Neuer.
Cu toate acestea, gazdelor le-a trebuit doar un minut după începerea reprizei secunde pentru a-l forța în cele din urmă pe Rafal Gikiewicz să intre în acțiune, portarul oaspeților reușind să-i apere lovitura de cap trimisă de Lewandowski.
Joshua Kimmich a lovit bara transversală, iar fostul jucător al lui Bayern, Niklas Dorsch a scos de pe linia porții balonul trimis de Lewandowski. Cei de la Bayern au trebuit să se mulțumească cu această victorie doar la un gol diferență în urma reușitei lui Lewandowski din penalty.
Această victorie o menține pe Bayern la 9 puncte distanță față de Borussia Dortmund, ocupanta locului 2.
Bavarezii sunt din ce în ce mai aproape de al 10-lea titlu consecutiv.
Bayern a reușit să câștige până la urmă, dar atât de mult timp a părut că recordul lor în care au reșit să marcheze în fiecare meci în campionat din februarie 2020 – 75 de meciuri consecutive – se va încheia. Bayern a marcat 85 de goluri în acest sezon numai în Bundesliga, dar se pare că presingul intens al lui Augsburg i-a luat prin surprindere pe jucătorii echipei din München și s-au chinuit să-și revină.
În cele din urmă, golul avea să vină, dar un lucru era evident: Bayern era cu mintea în altă parte: la întoarcerea rezultatului în meciul retur de la München cu Villarreal pentru un loc în semifinalele Ligii Campionilor.
Bavarezii vor trebui să-și crească calitatea jocului într-un mod semnificativ dacă vor să facă acest lucru.
Înfrângerea este atât de crudă pentru cei de la Augsburg, al cărui efort incredibil se dovedește a fi în zadar. O pierdere de concentrare s-a dovedit a fi fatală pentru Augsburg care și-a ratat șansa de a scoate un punct în meciul cu Bayern München, campioana Germaniei.

sursa: eurosport.ro