9 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Arminia Bielefeld

Ultimul meci al acestei luni se va desfășura mâine, începând cu ora 19:30, atunci când bavarezii îî vor găzdui pe cei de la Arminia Bielefeld.

  • Bayern a reușit să înscrie un total de 101 goluri până acum în acest an, reușind să egaleze recordul stabilit de FC Koln în anul 1977. Dacă acest tipar va continua, bavarezii vor stabili un record dupî meciul cu Arminia, deoarece aceștia au înscris cel puțin un gol în ultimele 59 partide de Bundesliga.

  • Arminia Bielefeld nu a mai câștigat un meci în deplasare împotriva ocupantei primului loc din campionat de peste 50 de ani. Ultima dată când au reușit asta, a fost atunci când au reușit să câștige cu 2-0 împotriva Borussiei Mönchengladbach în februarie 1971.

 

  • Thomas Müller va avea cea de-a 396-a apariție în Bundesliga sâmbătă pentru Bayern, ceea ce l-ar aduce la egalitate cu Franz Beckenbauer. Înaintea lui Müller se află Sepp Maier (473 de apariții), Klaus Augenthaler (404 apariții) și Hans-Georg  Schwarzenbeck (416 apariții)

  • În ciuda faptului că ultimul meci dintre cele două echipe a fost foarte echilibrat (3-3), istoricul meciurilor este clar în favoarea lui Bayern, din 18 meciuri, Bayern a câștigat 14, 3 meciuri s-au terminat la egalitate, iar singura victorie a Arminiei a fost în martie 1979 (4-0)

  • Înfrângerea din martie 1979 menționată anterior, este singurul meci în care Bayern nu a marcat împotriva Arminiei la ea acasă. De atunci, în următoarele 15 meciuri, Bayern a marcat în fiecare meci, având o medie de 2.7 goluri/meci.

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

 

 

Serge, Jamal și Micka Cuisance au fost testați negativ și vor putea ieși din carantină diseară la miezul nopții. Vor fi disponibili mâine, dar nu vor începe. Cel puțin mai avem trei alternative.

Lucas Hernández s-a antrenat astăzi și va fi disponibil mâine. Leon Goretzka nu a finalizat întregul antrenament, dar a fost doar o măsură de precauție după lovitura pe care a suferit-o marți, deci este și el disponibil.

JN despre Bielefeld: Joacă mai bine decât anul trecut. Masaya Okugawa joacă un sezon foarte bun, este foarte încrezător și agil. Au o structură foarte bună, îl cunosc bine pe antrenor. Sunt similari cu Augsburg, este un joc important pentru noi.

 

 

 

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux