27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Dinamo Kiev 1-2 FC Bayern

A nins abundent în capitala Ucrainei, însă până la urmă meciul a început la ora stabilită. Suprafața de joc a fost acoperită în totalitate cu zăpadă. Ucrainenii au făcut eforturi pentru ca meciul să se joace la ora programată, deși cu puțin timp înainte de start Lucescu încă mai avea motive să se teamă. Trupa lui Mircea Lucescu a pierdut la limită contra celor de la FC Bayern München.

Echipa din capitala Ucrainei a acuzat dur arbitrajul și a cerut un penalty în minutul 40, la 0-1. După ce a încasat două goluri în prima repriză marcate de Robert Lewandowski printr-o foarfecă fabuloasă și de Kingsley Coman care a trimis balonul în vinclul porții după un șut formidabil, Dinamo Kiev s-a trezit la viață în partea secundă. A marcat prin Harmash în minutul 70 și a avut șansa egalării prin Sydorchuk și Tsykankov, în timp ce Bayern nu a mai pus probleme la poarta ucrainenilor.

Bayern are 5 victorii din 5 meciuri în Liga Campionilor și dacă o s-o învingă pe Barcelona în ultimul meci din grupe, echipa bavareză o să câștige grupa cu număr maxim de puncte.

Ultima dată când se întâmplase acest lucru a fost în sezonul 19/20 când Bayern München reușea să câștige trofeul Ligii Campionilor!
sursa: gsp.ro
Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x