5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – SC Freiburg

În urma securizării calificării în faza eliminatorie a UEFA Champions League, Bayern va găzdui mâine, începând cu ora 16:30, pe ocupanta locului 3 în Bundesliga, SC Freiburg.

 

  • Bayern nu a pierdut niciodată un meci acasă împotriva lui Freiburg. Din 21 de meciuri disputate în Bavaria, Bayern s-a impus în 18 dintre ele, iar în celelalte 3 meciuri s-au împărțit punctele. Per total, Bayern stă la fel de bine, deoarece în 36 de întâlniri, bavarezii au înregistrat 29 de victorii, 9 egaluri, și doar 4 înfrângeri.

 

  • Mâine, cel mai bun atac (Bayern – 38 de goluri înscrise) se va întâlni cu cea mai bună apărare (Freiburg – 7 goluri încasate). Cele 38 de goluri înscrise de Bayern în 10 etape reprezintă un record pentru Bundesliga.

Etapa trecută: Union Berlin 2-5 Bayern. Al patrulea meci de Bundesliga în care Bayern a marcat 5 goluri.

  • Atât Bayern, cât și Freiburg au înscris de 4 ori în urma unei lovituri de la colțul terenului în acest sezon, fiind echipele cu cele mai multe goluri în urma acestui tip de fază fixă. De asemenea, alături de RB Leipzig, Bayern a înscris cele mai multe goluri din lovituri libere în ligă (10 goluri pentru fiecare echipă), în timp ce Freiburg urmează pe locul trei cu opt goluri.

 

  • Thomas Müller este din nou cel mai bun furnizor de pase decisive al actualului sezon din Bundesliga. Cu zece meciuri jucate, totalul său de șapte pase decisive este egal cu recordul stabilit de Kevin de Bruyne de la Wolfsburg în 2014/15 – cel mai mare număr de assist-uri de când au început să se strângă date în sezonul 2004/05.

 

  • Robert Lewandowski a înscris 12 goluri în 10 partide în acest sezon, adică același număr de goluri ca în acest moment din sezonul trecut, când a înscris 41 de goluri. De asemenea, el a marcat în toate din ultimele 5 întâlniri cu Freiburg. Unstoppable!

 

  • Cu 22 de puncte după zece meciuri, SC Freiburg se bucură de cel mai bun sezon din istoria clubului. În plus, ei sunt singura echipă încă neînvinsă și, de asemenea, au egalat un record, reușind zece meciuri fără înfrângere. Ei nu au reușit niciodată 11 meciuri consecutive fără să fie învinși, tocmai de aceea Bayern urmărește să le încheie această serie de meciuri.

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

 

“Echipa arată bine, însă Marcel Sabitzer nu va fi disponibil mâine, deoarece are o infecție gastrointestinală. În afară de el, toată lumea este disponibilă”

Nagelsmann despre Freiburg: “Au o bază foarte solidă, și sunt acolo unde sunt acum, în mare parte datorită lui Christian Streich, care este un antrenor remarcabil. Sunt atât de disciplinați în apărare și joacă cu multă pasiune și ritm, de aceea sunt niște adversari incomozi.”

 

Nagelsmann despre cursa pentru titlu: “Cred că avem concurență. Dortmund și Freiburg sunt foarte stabile, dar acum suntem lideri și dacă vom câștiga toate jocurile până la final, suntem campioni. De aceea fiecare meci este important, inclusiv mâine. Este un meci important, noi suntem primii, ei sunt pe locul 3.”

MIA SAN MIA!

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x