1 October 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Union Berlin – FC Bayern

Sfârșitul acestei luni ne aduce o deplasare în capitala Germaniei, pentru a disputa un meci împotriva ocupantei locului 5, Union Berlin. Meciul va avea loc mâine, de la ora 16:30, pe stadionul An der Alten Forsterei.

 

  • FC Bayern a înscris 33 de goluri în primele nouă meciuri ale acestui sezon din Bundesliga – mai multe decât a marcat vreodată o echipă în această etapă a competiției. Cele 13 goluri din primele patru meciuri în deplasare ale actualei stagiuni reprezintă, de asemenea, un nou record pentru Bayern.

 

  • Bayern este singura echipă din Bundesliga care a câștigat ultimele 3 meciuri din deplasare, în aceste meciuri bavarezii reușind să înscrie de cel puțin 3 ori. Putem egala o perfomanță înregistrată în sezonul 2018/19, în acel sezon am reușit să avem o serie de 5 astfel de meciuri.

 

  • Union Berlin este singura echipă pe care Bayern nu a reușit să o învingă sezonul trecut (două remize). Totodată, Union Berlin este echipa împotriva căreia Bayern are cea mai mică medie de goluri (1,5) în Bundesliga. Din cele 4 meciuri disputate între cele două echipe, Bayern a câștigat două, iar alte două s-au terminat la egalitate.

  • Sâmbătă, echipa cu cel mai bun record în deplasare din Bundesliga, FC Bayern (cinci meciuri fără înfrângere, la fel ca SC Freiburg și Bayer 04 Leverkusen), se va confrunta cu echipa cu cel mai bun record de meciuri fără înfrângere pe teren propriu, Union Berlin (21 de meciuri). 

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

“Leon a primit o lovitură peste gleznă, are dureri și umflături. Vom vedea dacă va juca la antrenament, după ce primesc feedback de la medici, dar se pare că nu poate juca mâine”

“Indiferent de rezultatul de miercuri, ne gândim la rotația jucătorilor. Dar nu voi trimite un jucător pe bancă din cauza performanței proaste de miercuri. Niciun jucător nu a fost bun, cu excepția lui Manu”.

“Nu putem trece cu ușurință peste ziua de miercuri, suntem doar oameni. Jucătorii lui Bayern nu sunt obișnuiți cu astfel de înfrângeri, însă nu am plâns la telefon. Am avut senzația că jucătorii cu care am vorbit la telefon au nevoie de un moment să uităm. Vrem să arătăm o reacție sâmbătă.”

 

MIA SAN MIA!

 

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux