9 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Oficial: Marcel Sabitzer a semnat cu Bayern!

FC Bayern a anuntat transferul internaționalului austriac Marcel Sabitzer. Tânărul de 27 de ani se alătură echipei de la RB Leipzig, unde a jucat anterior sub comanda antrenorului Julian Nagelsmann. Mijlocașul a semnat un contract până în 2025 și va purta tricoul cu numărul 18.

„Marcel Sabitzer oferă tot ce are nevoie FC Bayern de la un jucator. Mai mult decât atât, nu va avea nevoie de mult timp pentru a se adapta, pentru că este deja familiarizat cu filosofia antrenorului nostru, Julian Nagelsmann”. a declarat Oliver Kahn, CEO al FC Bayern.

Hasan Salihamidzic: „Suntem foarte bucuroși că l-am adus pe Marcel Sabitzer la FC Bayern. Marcel este un foarte bun fotbalist, are o mentalitate excelentă, este foarte ambițios și și-a asumat responsabilitatea pe teren și în afara terenului în calitate de căpitan al lui RB Leipzig. Antrenorul nostru îl cunoaște foarte bine și ce fel de lider este. Așteptăm cu nerăbdare să-l vedem pe teren “.

Marcel Sabitzer: „Sunt încântat că am ocazia să joc la FC Bayern. În copilărie, tricoul meu cu Bayern era mândria și bucuria mea, în fiecare an primeam unul nou de Crăciun. Voi da totul pentru acest club, vreau să câștig cât mai multe meciuri și să adun multe titluri. “

Distribuie pe:
11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
11
0
Posteaza un comentariux