2 December 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Borussia Dortmund – FC Bayern 1-3

Bayern Munchen a câștigat primul trofeu al sezonului. În “Der Klassiker”, bavarezii și-au învins marea rivală, Borussia Dortmund, scor 3-1, în Supercupa Germaniei. Lewandowski a reușit o dublă, iar Haaland a avut un gol anulat.

Partida a început cu marea ocazie a lui Dortmund, când portarul Neuer a scos cu piciorul șutul din apropiere al lui Reus. A fost momentul în care bavarezii au călcat accelerația, iar Muller și Lewandowski au șutat în blocaj din câțiva metri de poartă.

Coman și-a încercat și el norocul, dar diagonala sa a ocolit poarta. Golul a venit în cele din urmă în minutul 41 și l-a reușit super golgheterul Lewandowski, cu o execuție de atacant pur-sânge.

Supercupa Germaniei: Borussia Dortmund – Bayern Munchen 1-3. Primul trofeu al antrenorului Nagelsmann la bavarezi

Repriza sezundă a început cu gol, iar cei care au marcat au fost tot cei de la Bayern, prin Muller. Haaland a ieșit și el la rampă pentru Dortmund, dar golul său a fost anulat pentru un offside mic.

După mai bine de o oră de joc, Borussia a reușit să reducă diferența prin execuția superbă a lui Reus, însă trupa lui Rose nu a izbutit să și egaleze. Ba mai mult, peste 10 minute a mai primit un gol, pe care l-a reușit același Lewandowski.

Pe final Tolisso a mai ratat o șansă pentru bavarezi, iar Haaland a irosit ultima a oportunitate a meciului, pentru Dortmund.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux