18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – VfB Stuttgart

Sambata, de la ora 16:30, etapa a 26-a din Bundesliga continua cu meciul Bayern – Stuttgart. Bavarezii s-au impus cu 3-1 in tur, dupa ce „svabii” au deschis scorul.

Bayern are cinci victorii consecutive, in toate competitiile, inaintea partidei cu Stuttgart, de pe teren propriu. Bavarezii au 12 succese in ultimele 14 jocuri, in care mai au doar un egal, cu Bielefeld, si un esec, cu Eintracht Frankfurt. Campioana Germaniei s-a distantat la patru puncte, inaintea etapei, de RB Leipzig, singura contracandidata la titlu din acest sezon. Bayern a castigat 19 din ultimele 20 de dueluri directe cu Stuttgart si are 31 de succese in ultimele 38 de etape din Bundesliga. Golgeterul Robert Lewandowski a marcat in 14 din ultimele 15 etape si conduce detasat in topul marcatorilor din Germania, cu 32 de goluri. L-a egalat si pe Klaus Fischer si este al doilea in topul golgeterilor all-time din Bundesliga, cu 268 de goluri. Douglas Costa, Hoffmann, Nianzou si Tolisso, accidentati, nu pot juca in acest meci, in timp ce Kingsley Coman si Neuer sunt incerti.

Stuttgart are si ea o serie foarte buna inaintea vizitei de pe Allianz Arena. N-a pierdut in ultimele cinci etape, in care are trei victorii si doua egaluri. Echipa lui Pellegrino Matarazzo este pe locul 8 in clasament, cu 36 de puncte, la numai patru puncte distanta de locurile de cupe europene. Stuttgart are sase succese in deplasare in acest sezon din Bundesliga, la fel ca Leipzig, Dortmund si Leverkusen. Doar Bayern Munchen are mai multe succese pe teren strain, noua. Golgeterul „svabilor”, Sasa Kalajdzic, a marcat in ultimele 7 etape si a egalat recordul lui Fredi Bobic, din sezonul 1995-1996. Silas Wamangituka are si el 11 goluri si 4 pase decisive, insa n-a mai marcat de sase meciuri. Al Ghaddioui, Egloff, Mangala si Mola, toti accidentati, nu vor putea juca la Munchen.

Echipe probabile:

Bayern (4-2-3-1): Nubel – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Sane, Müller, Gnabry – Lewandowski

Stuttgart (3-4-3): Kobel – Mavropanos, Anton, Kempf – Silas, Endo, Castro, Sosa – Förster, Coulibaly – Kalajdzic

sursa: pariuri1x2.ro

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux