9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Thomas Muller s-a intors la antrenamente

Thomas Muller s-a întors ieri la antrenamentul lui Bayern, potrivit unui videoclip distribuit de club pe social media.

Muller a iesit pozitiv pentru coronavirus cu o zi înainte de finala Camionatului Mondial al Cluburilor din Qatar. El a fost izolat acasă timp de aproape două săptămâni și, de asemenea, a ratat victoria de marți, 4-1 asupra Lazio în Liga Campionilor.

Clubul a anunțat oficial că jucatorul de 31 de ani a finalizat perioada obligatorie de carantină de 14 zile și a putut reveni la antrenament după ce a iesit negativ la testul pentru coronavirus.

Müller a reușit să se antreneze din nou la Säbener Straße joi, pentru prima dată, după o perioadă de autoizolare acasă, din cauza testelor pozitive pentru COVID-19.După ultimele teste medicale, jucatorul de 31 de ani a finalizat o sesiune individuală pe teren, sub îndrumarea Prof. Dr. Holger Broich.

Știrea, fără îndoială, vine ca o ușurare imensă pentru Hansi Flick, care a avut de-a face cu lipsa a mai multor jucători cheie în ultimele săptămâni.

Sesiunea de antrenament a lui Muller a durat aproximativ 50 de minute, potrivit Bild. A luat parte la exerciții de lovirea mingiei cu capul și de pase, însoțit de un sprint alternativ, urmat de câteva dueluri ușoare cu Dr. Broich la final.

Bild a menționat, de asemenea, că Muller l-a salutat pe Marc Roca la începutul zilei, arătându-și abdomenul cu șase pachete și schimbând câteva cuvinte.

În timp ce meciul din weekend cu FC Koln s-ar putea să vină un pic prea devreme pentru vice-căpitanul lui Bayern, el ar trebui cu siguranță să se întoarcă înainte de meciul împotriva Borussiei Dortmund din weekendul viitor.

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x