Spaniolul Álvaro Odriozola (24 ani, 1,76 m) a fost împrumutat de FC Bayern de la Real Madrid până la sfârșitul sezonului, fără a avea opțiunea de a fi cumpărat! Bascul joacă fundaș dreapta și are o cotă de piață de 20 mil. euro.

13
Lasa un comentariu

Please Login to comment
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
fcdm3palceninalesasAlexVaida_VDA Recent comment authors
Alex
Membru
Alex

Poate prin acest imprumut se doreste si testarea abilitatilor lui O. Kahn? Intreb doar. Poate sa fie asa?

palcenina
Membru
palcenina

Nu cunosc prea bine jucatorul. Dar e totusi de nationala. A Spaniei. Si bascii au cam jucat bine la noi – Lizarazu, Martinez. Sa vedem si judecam dupa. Faptul ca au acceptat imprumutul inseamna ca Real nu il da afara, deci mai e in vederile lor. Il mai tineti minte pe Otto Addo?

Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

Offtopic, e piesă Halland ăsta. Ce demarcări are. Acum Dortmund pleacă cu șanse egale în Liga, cu PSG. Iar la vară, dacă rămâne, în Bundesliga vor fi cei mai buni atancanti ai Europei, Lewandowski, Werner și Halland. Mã refer la atacanți profil număr 9. 😀

Vaida_VDA
Membru
Vaida_VDA

Asta dacă Werner nu va pleca în vară în alt campionat. La cum joacă, nu este exclus să plece într-un alt campionat, plus că am auzit că are clauză accesibilă.
Poate va ajunge la Juve, sau Real, având în vedere că Jovic nu prea s-a integrat, sau cine știe poate Barcelona, sau în Anglia, la United, Liverpool sau Chelsea.

palcenina
Membru
palcenina

Werner e de luat.

Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

Bayern are patru jucători care știu sigur că nu vor continua din vară. Coutinho, Perisic, Odriozola și Boateng. Plus antrenorul, care nici el nu are postul asigurat.E imposibil să ajungi departe în Liga Campionilor așa. Perisic deja e o comedie totală si joaca la mișto. Își mai dă și meci de meci cu stângul in dreptul prin careu.

palcenina
Membru
palcenina

Perisic e dupa mine un jucator util in lotul actual.

lesas
Membru
lesas

La fel il vad si eu. E tipul muncitor, si de genul asta de jucatori tot timpul va fi nevoie

Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

A venit la cererea lui Oliver Kahn. El l-a urmărit. Din punct de vedere fotbalistic nu știu, dar împrumut pe șase luni, fără opțiune, nu are niciun sens.
Kahn a fost un mare jucător al echipei, dar asta nu înseamnă că neapărat trebuie să aibă o funcție executivă în club. Eu am fost sceptic de la început în privința lui. Am și spus aici, bineînțeles am și primit “hate-ul” de rigoare. :))))

lesas
Membru
lesas

Inca sunt oamenii grei in conducere. Cred ca inca are mainile legate sau cel putin una

Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

Păi, afacerea asta, el a făcut-o. Dacă era cumpărat jucătorul, asta era. Dar să-l iei așa pe șase luni… Nu găseai alte soluții? Și știu că Hoeness încă e în umbră, dar nu s-a implicat aici, să fim serioși. El e acolo unde-i vorba de bani grei, la Sane sau poate Havertz. 😀

lesas
Membru
lesas

La cati sunt imprumutati teoretic vor fi multe transferuri in vara

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…