13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Tottenham – FC Bayern

Marti 1 octombrie, incepand cu ora 22:00, Tottenham o va intalni pe Bayern in cadrul rundei a 2-a din grupa B a Ligii Campionilor.

3 victorii in 7 etape de Premier League

In primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor, formatia gazda a remizat 2-2 in deplasare la Olympiakos. Pe stadionul Georgios Karaiskakis, Tottenham a condus cu 2-0 dupa 30 de minute, grecii au redus din diferenta inainte de pauza si au egalat la 2 in minutul 54 prin M. Valbuena. Ba mai mult, startul de sezon al gruparii conduse de Pochettino este departe de a fi unul impresionant. Tottenham are doar 3 victorii in primele 7 runde din Premier League si a fost eliminata de Colchester, echipa de liga a 4-a, din EFL Cup.

Lidera in Bundesliga

De partea cealalta, oaspetii s-au impus cu 3-0 in fata celor de la Steaua Rosie in primul meci din grupa si sunt neinvinsi in Bundesliga, acolo unde sunt lideri cu un total de 14 puncte dupa primele 6 etape. Asa cum era de asteptat, Bayern are cea mai buna ofensiva din prima liga germana, iar Lewandowski are un start de sezon impresionant. Atacantul polonez a inscris in ultimele 8 partide oficiale pentru Bayern, iar in Bundesliga a ajuns la borna cu numarul 10 dupa doar 6 runde.

Echipe probabile:

sursa: pariuri1x2.ro

Lasă un răspuns

13 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
13
0
Posteaza un comentariux