27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Oliver Kahn se intoarce la Bayern!

Bayern Munchen a anunţat, vineri, că legendarul portarul Oliver Kahn (49 de ani) va fi inclus în Comitetul Executiv al clubului, urmând să ocupe această funcţie de la 1 ianuarie.

Mai mult decât atât, Kahn va deveni preşedintele şi CEO-ul clubului din 2022, după ce contractul lui Karl-Heinz Rummenigge va ajunge la final.

Uli Hoeness a explicat alegerea lui Oliver Kahn: “Gândindu-ne la viitor, suntem convinşi că Oliver Kahn este soluţia perfecta pentru poziţia de CEO al FC Bayern Munchen AG. Oliver a fost un jucător important pentru clubul nostru. A fost mulţi ani căpitanul FC Bayern şi al naţionalei Germaniei, a câştigat aproape toate trofeele posibile şi a fost mereu un deschizător de drumuri, prin dăruirea sa. Ştie totul despre fotbal, despre business şi are AND-ul FC Bayern. Suntem convinşi că Oliver Kahn este omul potrivit ca să o conducă pe Bayern în viitor”, a spus Hoeness.

Oliver Kahn a evoluat pentru Bayern Munchen în perioada 1994 – 2008. Opt titluri de campion, şase Cupe şi opt Cupe ale Ligii a cucerit Kahn în cei 14 ani la Bayern Munchen. Acesta este un produs al academiei lui Karksruher, club de la care a plecat în 1994, bavarezii plătind în schimbul său 2,3 milioane de euro. Pe plan european, Kahn a cucerit o Ligă a Campionilor şi o Cupă UEFA în tricoul lui Bayern Munchen.

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x