FC Sevilla – FC Bayern 1-2

Bayern Munchen a făcut primul pas spre semifinalele UEFA Champions League. A câştigat cu 2-1 deplasarea cu Sevilla.

După ce nemţii au dominat steril debutul de meci, Pablo Sarabia a deschis scorul spre bucuria celor prezenţi pe “Ramon Sanchez Pizjuan”. Escudero a pasat superb în diagonală, mijlocaşul a preluat de lângă Bernat, după care l-a învins pe Ulreich din apropiere. Răspunsul nemţilor a venit la numai cinci minute. Ribery a trimis în centru, Navas a deviat decisiv la colţul scurt, iar Soria s-a văzut învins de propriul coleg. Ribery a fost decisiv şi după reluare, când i-a pasat lui Alcantara la bara a doua. Mijlocaşul adus de la Barcelona a pus capul pentru 2-1, iar “remontada” a fost completă.

Bayern s-a impus cu 2-1 şi pleacă cu prima şansă în returul de la Munchen. Jupp Heynckes şi-a dus recordul personal la 12 victorii consecutive în Liga Campionilor, în timp ce Montella şi elevii săi vor aborda returul, probabil, cu acelaşi entuziasm de care au dat dovadă, pentru că n-au nimic de pierdut. Aşa cum s-a întâmplat şi pe “Old Trafford”.

sursa: prosport.ro

 

Poti lasa un comentariu, sau urmari comentariile.

12
Lasa un comentariu

Please Login to comment
2 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
cristigotzRibery7ZEITGEISTAlexAndrei_Fcbm Recent comment authors
Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

Că tot se vorbește de posibili adversari in semifinale, cum am spus la Juventus – Real, ca Real merge mai departe fara emoții, așa spun și la Liverpool – City. City merge in semifinale, veți vedea. 😀 Apoi îi vad un adversar bun pentru noi. Se pare că noi începem Liga Campionilor în semifinale. Adversarii pe care i-am avut, Besiktas si Seviila, daca picau cu Real, spuneam că îi favorizează Uefa. Daca Bayern nu joacă finala, nu a realizat nimic pe plan european nici sezonul ăsta!

ZEITGEIST
Membru
ZEITGEIST

Ne indreptam catre o finala Bayern Liverpool. Sa vedem cu cine vom pica in semifinale,cu Real sau cu Barcelona?Sper sa picam cu Real ca sa ne luam revansa

Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

În primul rand aș vorbi de adversar, care a prins pe Bayern relaxata, cu o apărare visătoare și tot s-a văzut o diferență imensă de valoare. Spaniolii erau epuizați, storși la final, iar Bayern nu cred că a arătat nici 50% din ce poate. Dacă Bayern are chef să joace pe Alianz Arena, Sevilla pleacă cu 6 goluri pe puțin.
Apărarea mi-ar fi dat gândit, dar o pun pe baza relaxării.
P.S – V-am spus că Real Madrid trece de Juventus! 🙂

www.fcbayern.ro - Singurul fan club FC Bayern din Romania