4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Boateng: “Jucatorii au ramas socati de Ancelotti contra lui PSG”

Apărătorul german s-a aflat in grupul de jucători “socati” de decizia lui Ancelotti de-ai tine pe banca in meciul contra lui PSG.

Boateng a fost lăsat in afara echipei la înfrângerea din septembrie contra francezilor, in timp ce Mats Hummels si Kingsley Coman s-au alaturat pe banca lui Arjen Robben și Franck Ribery.

Apărătorul internațional german a dezvăluit că un contingent de jucători au fost lăsati uimiti de antrenor, care a fost înlocuit de Jupp Heynckes, informându-i că nu vor juca.

“Am stat în sala de ședințe și la cinci dintre noi li s-a spus, cu o oră și jumătate înainte de meci, ca nu vor juca, asta fără nicio explicație. Jucătorii în cauză au fost șocați, puteți spune asta”, a declarat germanul pentru Suddeutsche Zeitung.

Boateng a jucat in doar 13 meciuri de Bundesliga ultimul campionat, fiind accidentat la umăr in decembrie 2016, si-a stat departe de gazon timp de trei luni.

“A fost o perioada neagra, mai ales că nu am avut aproape nici o accidentare de câțiva ani, și apoi brusc s-au intamplat toate. Am reușit să joc din nou după trei luni, dar nu a fost același Boateng. Am simțit că am un corp diferit”, a dezvăluit Boateng.

Distribuie pe:
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux
()
x