27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Alexis Sanchez, cu un pas mai aproape de Bayern: “Le-am transmis șefilor că trebuie să vină neapărat aici”

Bayern se pregătește pentru reconstrucție după încă un an în care a ratat Liga Campionilor dar și Cupa Germaniei și a trebuit să se mulțumească doar cu titlul în Bundesliga.

Alexis Sanchez este prima țintă a nemților, lucru confirmat de Arturo Vidal. Coleg de echipă cu Sanchez la naționala statului Chile, Vidal a confirmat informațiile apărute săptămâna trecută în Bild.

“Bayern m-a întrebat despre Alexis Sanchez și le-am transmis că este un jucător care trebuie să vină neapărat aici. Mi-ar face mare plăcere să joc alături de Alexis la Bayern. Se descurcă excelent la Arsenal, dar cred că trebuie să facă un pas în față ca să se poată lupta cu cele mai bune echipe din lume. Mai are doar un an de contract cu Arsenal și toate echipele mari îl vor pentru că e mai simpu de adus acum decât dacă ar mai fi avut încă trei ani de contrat. Aș fi foarte bucuros dacă ar veni la Bayern. Este un jucător foarte bune, are multe calități și este încă tânăr. Sperăm cu toții că va veni la Bayern, pentru că dacă va ajunge aici își va putea arăta calitățile” a declarat Arturo Vidal.

Negocierile ar putea fi facilitate de faptul că agentul lui Alexis Sanchez este Fernando Felicevich, impresarul care îl reprezintă şi pe Arturo Vidal, jucător pe care Bayern l-a transferat de la Juventus, în 2015. Bayern nu este însă singura formație care îl dorește pe atacantul de 28 de ani. Chelsea și Manchester City sunt și ele interesate de transferul sud-americanului.

65 de milioane de euro e cota lui Alexis
30.06.2018 e data la care expira contractul lui Alexis cu Arsenal
143 de meciuri a jucat atacantul pentru Arsenal
71 de goluri și 42 de pase decisive a reușit chilianul la Arsenal

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
36 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
36
0
Posteaza un comentariux