20 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Alexis Sanchez, cu un pas mai aproape de Bayern: “Le-am transmis șefilor că trebuie să vină neapărat aici”

Bayern se pregătește pentru reconstrucție după încă un an în care a ratat Liga Campionilor dar și Cupa Germaniei și a trebuit să se mulțumească doar cu titlul în Bundesliga.

Alexis Sanchez este prima țintă a nemților, lucru confirmat de Arturo Vidal. Coleg de echipă cu Sanchez la naționala statului Chile, Vidal a confirmat informațiile apărute săptămâna trecută în Bild.

“Bayern m-a întrebat despre Alexis Sanchez și le-am transmis că este un jucător care trebuie să vină neapărat aici. Mi-ar face mare plăcere să joc alături de Alexis la Bayern. Se descurcă excelent la Arsenal, dar cred că trebuie să facă un pas în față ca să se poată lupta cu cele mai bune echipe din lume. Mai are doar un an de contract cu Arsenal și toate echipele mari îl vor pentru că e mai simpu de adus acum decât dacă ar mai fi avut încă trei ani de contrat. Aș fi foarte bucuros dacă ar veni la Bayern. Este un jucător foarte bune, are multe calități și este încă tânăr. Sperăm cu toții că va veni la Bayern, pentru că dacă va ajunge aici își va putea arăta calitățile” a declarat Arturo Vidal.

Negocierile ar putea fi facilitate de faptul că agentul lui Alexis Sanchez este Fernando Felicevich, impresarul care îl reprezintă şi pe Arturo Vidal, jucător pe care Bayern l-a transferat de la Juventus, în 2015. Bayern nu este însă singura formație care îl dorește pe atacantul de 28 de ani. Chelsea și Manchester City sunt și ele interesate de transferul sud-americanului.

65 de milioane de euro e cota lui Alexis
30.06.2018 e data la care expira contractul lui Alexis cu Arsenal
143 de meciuri a jucat atacantul pentru Arsenal
71 de goluri și 42 de pase decisive a reușit chilianul la Arsenal

sursa: digisport.ro

36 thoughts on “Alexis Sanchez, cu un pas mai aproape de Bayern: “Le-am transmis șefilor că trebuie să vină neapărat aici”

  1. Nu inteleg de ce Bayern cheltuie o ,,gramada de bani,,pe astfel de jucatori gen Tolisso.Nu poti castiga UCL cu jucatori de aceasta clasa.
    Bayern trebuie sa vina cu ceva nou pentru a castiga UCL in sezonul 2017/2018.Manuel Neuer,Alaba,Kimmich,Robben,Ribbery,Muller si Alcantara trebuie opriti restul sa fie lasati sa plece.Nici Lewandowski nu ma impresioneaza.E sub Mario Gomez si Mario Manzdukic.Bayern trebuie sa aduca atacanti de valoare care au simtul portii nu ,,circari,,

    Vad ca Bayern incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Ajax.Se investeste mult fara a avea mari performante pe plan european

          1. Pe mine unul nu ma intereseaza nici campionatul nici cupa.Daca as fi atrenor si nu m-ar interesa asta.M-ar interesa doar sa prind loc de UCL.

            Prefer sa vad Bayern pe locul 4 jucand tur preliminar dar castigand an la an UCL

            1. Nu te intereseaza nici campionatul si nici Cupa Germaniei? Bine ca nu te afli in conducerea clubului! 🙂 Se vede ca esti departe de mentalitatea bavareza, de MIA SAN MIA, de NON PLUS ULTRA! Fara suparare!

              1. Real Madrid a pierdut campionatul/cupa in 1998/2014 si 2016 dar a castigat UCL.Crezi ca ii mai prinde cineva?

    1. Lewandowski sub Gomez și Mandzukic? Ce îl recomandă pe Mario Gomez ca fiind un vârf de top? Eșecul de la Fiorentina? Când a fost la Bayern, făcea tușa lui Pizarro și Olic. Lewandowski e cel mai bun atacant din Europa, iar tu il clasezi sub Mario Gomez care nu știu dacă știe să îți facă un dribling și Mandzukic care la fel, nu mi se pare cine știe ce. Să nu uităm, Lewa e marcator și la națională, are 43 de goluri pentru Polonia, încă două și devine cel mai mare marcator din istoria lor.
      Bine, fără să fiu răutăcios, poate vrei un Bayern de Europa League…
      P.S – Vezi cate puncte au adus golurile decisive ale lui Lewandowski. Sezonul asta zic.

      1. Poi uite de cand Mario Gomez a venit la Wolfsburg a fost un jucator cheie marcand meci de meci.Eu nu vorbesc de Fiorentina sau Besiktas,probabil nu s-a obisnuit acolo dar totusi,trebuie sa recunoastem ca e un jucator de clasa.

        Lewa nu prea a facut nimic contra celor de la Real.Nu iau in calcul acel 11m,ma refer pe parcursul meciului,a fost un jucator mediocru.

        Eu vreau un jucator gen Miroslav Klose,Elber,Makaay sau Cristiano Ronaldo care sa stie unde sa stea,cand sa stea si cum sa loveasca mingea!

        Ps:Nu imi place Cristiano Ronaldo dar spre deosebire de altii,stie unde sa stea si sa fie omul potrivit la locul potrivit!

  2. Se pare ca Bayern va plati 35 mil. euro (50 mil. cu tot cu bonusuri!) pe francezul Tolisso de la Lyon. Si se va multumi doar cu 30 mil. euro pe Douglas Costa, jucator ce s-a inteles deja cu Juventus. De neinteles de ce conducerea clubului vinde asa ieftin jucatori cu experienta…

  3. In TZ au votat 10.000 de fani la intrebarea “cum este transferul lui Gnabry la Bayern?”. Raspunsurile: Puternic (super) – 47%, Nu aveam nevoie de el – 16%, Un transfer OK – 37%.

  4. Bayern pregateste un pachet concret de 100 mil. euro pentru Alexis Sanchez. 40 mil. euro pentru transfer si un salariu de 15 mil. de euro/an pentru 4 ani de contract, adica 40+60 = 100 mil. euro. Insa aceste sume sunt mici fata de pretentiile clubului Arsenal si ale chilianului. Pe de alta parte, cei din conducerea lui Arsenal prefera sa-l dea pe Alexis la Bayern, decat la rivala Mancester City, acolo unde Guardiola il asteapta cu bratele deschise. Nu mai spun ca cei de la City ii dau si un salariu aproape de ce-si doreste chilianul, 25 mil. euro brut/an!

  5. Oficial| Serge Gnabry (Werder Bemen) a semnat pe trei ani cu Bayern Munchen!
    BREAKING: #FCBayern sign @SergeGnabry #MiaSanMia pic.twitter.com/5BRQ3251YB
    — FC Bayern English (@FCBayernEN) June 11, 2017

  6. Corentin Tolisso de la Lyon, e tot mai aproape de Bayern. Poate juca atât fundaș dreapta cat și mijlocaș defensiv sau chiar în spatele vârfului.
    Cat despre faptul că nu l-am luat pe Kolasinac, nu cred că asta e problema lui Bayern! Acolo joacă Alaba iar la nevoie merge și Bernat, nu văd acolo o așa mare problemă, ci in ofensivă, ai pe Costa și Coman care nu joacă mai nimic. Oricum, Costa e aproape de un transfer la Juventus, ceea ce nu cred că-i o veste rea!

      1. Cam greu la nivelul asta, sa iei un jucător confirmat in stânga și să-l muti in dreapta. In plus poate fi genul de jucător care lovește mingea doar cu un picior, si n-ai ce sa-i faci!
        Problema e la Alexis Sanchez, pare că s-a înțeles cu Manchester City. Din ce am citit, James Rodriguez ar fi pe listă dacă nu reușim cu Sanchez. Mie James nu mi se pare de pretențiile lui Bayern.

  7. Willy Sagnol (40 ani), fostul jucator bavarez, a ajuns la Bayern ca antrenor secund al lui Ancelotti. A fost antrenor principal doar la Bordeaux, fara rezultate notabile.

  8. Ulreich, Douglas Costa si Sanches sunt transferabili. Se pare ca sefii lui Bayern il lasa pe brazilian sa plece pentru circa 30 mil. euro iar pe portughez pentru 40 mil. euro. Sume relativ mici pentru ce cifre se vehiculeaza in fotbalul european. De exemplu, se zvoneste ca Real M. il va transfera pe Mbappe (18 ani) de la Monaco pentru o suma de peste 100 mil. euro!!! Iar acest jucator inca nu a demonstrat mare lucru…

  9. Se pare ca transferul lui Alexis Sanchez a cazut dupa ce Arsenal i-a oferit chilianului un salariu de 25 mil. euro brut! Iar Bayern nu poate oferi acest salariu urias. Cel mai mare salariu la Bayern il are Lewandowski, 15 mil. euro brut.

  10. Corentin Tolisso (22 ani, mijlocas, Lyon) este aproape sa fie cumparat de Bayern pentru o suma de 35-40 mil. euro. Este considerat un mare talent al fotbalului francez. A marcat 14 goluri si are 7 pase decisive in 47 de meciuri la Lyon in ultimul an.

    1. Talent si tinere speranţe sa cumpere BVB, nu Bayern. Eventual sa ii joace in Cupa Germaniei… Cand stii ca ai gauri mari in echipa, si cu Lahm retras, tu cumperi un talent?! Esti Bayern, nu Bvb! (Dortmund macar a nu a dat rateuri cu jucatorii tineri pe care i-a cumparat, cum a facut Bayern cu Sanchez, Coman, chiar si Costa). Am impresia ca pana nu isi ia umilinta de la Dortmund in campionat si in UCL de la vreo echipa semi-anonima, Bayern nu o sa transfere mare lucru… Kolasinac a plecat gratis la Arsenal. Unde era conducerea Bayernului, sa il ademeneasca la Bayern, si sa fie vandut Bernat… Off vai 🙁

  11. Sead Kolasinac, bosniacul de 23 de ani, evaluat la 9mil euro si ales de curand cel mai bun fundas stanga din bundesliga, s-a transferat la Arsenal liber de contract.
    Oare nu putea fi repozitionat fundas dreapta?

  12. Don Balon anunță că Bayern oferă 75 de milioane pe James Rodriguez iar L’equipe scrie de interesul pentru Thomas Lemar (As Monaco). Lemar ar fi un transfer bun.

  13. Jucator de excelent, dar tot sunt de parere ca Douglas Costa nu trebuie vandut. Brazilianul poate castiga meciuri pe cont propriu, trebuie sa i se ofere incredere si un rol mai important, cum a avut in prima jumatate a sezonului trecut.
    Coman, in schimb, nu trebuia adus. Francezul nu are nici talent, nici ambitie. Nu orice atlet e si fotbalist bun.

    Lewandowski
    Coman – Sanchez – Robben
    Alcantara – vidal
    Alaba – Boateng – Hummels – Kimmich
    Neuer
    Si jucatori precum Ribery, Muller, Sanchez, Rudy sau Sule pe banca. O formula de start aproape perfecta.

    1. Pe Coman și Sanches nu-i văd să ajungă la un nivel încât să fie titulari. Iar Kimmich e dezastru ca fundaș. Eu văd o formulă: Neuer – Alaba, Boateng, Hummels, Rudy – Vidal, Thiago – Ribery, Alexis, Robben – Lewandowski.

  14. O achizitie proasta facuta de Bayern Munchen.Nu va reusi sa se impuna.Vad ca ,,latinizarea,continua.
    Bayern Munchen ar trebui sa-l readuca pe Mario Gomez si sa incerce sa aduca plus si noutate echipei prin aducere de jucatori 100% germani!

  15. Din punctul meu de vedere, Alexis ar aduce un mare plus echipei. Sper să vină la noi și să mai facem câteva mutări.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version