30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Deschidem octombrie pe Allianz. Bayern Munchen-FC Koln în etapa a 6-a din Bundesliga

După eșecul suferit miercuri seara pe Vicente Caldero, 1-0 cu Atletico Madrid, Bayern Munchen revine în Bundesliga pentru etapa a 6-a. Chiar pe 1 octombrie se va juca un meci pe Allianz contra celor de la FC Koln, aflată pe poziția a 4-a în campionat.

Carlo Ancelotti a fost extrem de dezamăgit de prestația echipei în Champions League, iar acum se așteaptă o victorie împotriva “țapilor” de la Koln. Lotul este aproape în întregime valid, excepții fiind Douglas Costa (a cărui revenire se amână) și Holger Badstuber (face antrenamente individuale și poate reveni după pauza internațională).

Despre adversarii de mâine nu pot spune decât de bine. Koln traversează o formă bună în acest start de campionat, iar faptul că ocupă poziția a 4-a în Bundesliga este un bonus și o injecție cu moral pentru jucătorii antrenați de austriacul Peter Stoger.

Koln vine după un egal în runda precedentă, 1-1, acasă contra altei revelații, RB Leipzig. În acest moment, cel mai bun jucător de la oaspeții de mâine este atacantul francez Modeste, care are în acest moment nu mai puțin de 4 reușite. Grupul rămâne omogen și compact, însă rămân probleme în defensive, chiar dacă dă fundașul stânga al naționalei Germaniei, și anume Jonas Hector.

Despre formula de sâmbătă a lui Bayern nu se știu foarte multe, Carlo dând un indiciu că Robben ar putea fi titular datorită randamentului bun de la antrenamente. Poate vom avea parte și de primul meci cu Hummels și Boateng titulari și trecerea lui Javi la mijloc.

Bayern Munchen vs FC Koln se joacă sâmbătă, 1 octombrie, 16:30 și va transmisă pe Eurosport 2.

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x