30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Primul test pentru Carlo a fost bifat. SV Lippstadt 3-4 FC Bayern Munchen

Perioada de pregătire a început pentru Bayern Munchen. Astăzi s-a disputat primul amical sub comanda lui Carlo Ancelotti. Este vorba despre un duel cu SV Lippstadt, formație ce evoluează în liga a 5-a germană.

De notat în acest amical este că formula de joc s-a schimbat. Carlo a început cu un 4-3-3, dar în care au lipsit multe vedete, care acum sunt în vacanță după Euro 2016. Pe lângă obișnuiții Ulreich, Javi Martinez, Lahm, Bernat, Xabi Alonso, Ribery, Robben sau Rafinha, în teren au mai fost și jucători de la echipa secundă, cum ar fi Benko, Green sau Felix Gotze, fratele mai mic al lui Mario.

Jocul a fost destul de fluid în prima repriză, iar Bayern a condus la pauză cu 3-0. Golurile au fost marcate de Robben, Ribery și Green. Gazdele confruntării nu au avut mari ocazii, însă totul s-a schimbat după pauză. Cu un Starke neinspirat în poartă, Bayern a avut de suferit.

Mai întâi, scorul a ajuns la 0-4 în urma unui autogol al lui Joswig. Apoi parcă jocul bavarezilor a scăzut foarte mult, fiindcă au fost scoși mulți jucători importanți și introduși mulți tineri. Starke a greșit la golul de 1-4, iar în minutul 57 gazdele revin la 2-4. Finalul aduce ceva emoții, tabela arătând un 3-4, doar că finalul a rămas cu acest scor.

Concluziile nu sunt prea multe după această confruntare. Schimbarea unui sistem, antrenor nou, fluidizarea jocului cu direcție spre cei doi jucători din benzi (Ribery și Robben). Nu a fost un test prea greu. Să spunem că următoarea partidă amicală se va desfășura miercuri, ora 21:30, contra lui Manchester City pe Allianz Arena. 

 

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x