27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern e noua campioană a Germaniei!

Bayern Munchen a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Germania – al 3-lea sub comanda lui Josep Guardiola – și a primit trofeul sâmbătă, după meciul câștigat în ultima etapă.

După ce au sărbătorit pe gazon în mod tradițional bavarez, cu multă bere, jucătorii s-au distrat și în vestiar, unde au performat un dans hazliu, cu Alaba, Gotze, Ribery, Boateng, Thiago și Rafinha în prim-plan.

Melodia și dansul au fost lansate în urmă cu câteva luni în SUA, făcând parte din The Running Man Challenge, o inițiativă similară cu celebrul Harlem Shake, care a făcut furori în urmă cu aproximativ doi ani.

Piesa a devenit populară după ce a fost promovată de doi baschetbaliști ai Universității din Maryland, Jaylen Brantley și Jared Nickens.

Sistemul e simplu: mișcările trebuie să fie variații ale dansului The Running Man, specific hip-hop-ului, pe ritmurile unei melodii din anii ’90, “My Boo”, a grupului american Ghost Town DJ’s.

“Așa sărbătorim noi al patrulea titlu consecutiv”, a scris David Alaba în postarea de pe contul său de Facebook, alături de un scurt videoclip în care jucătorii lui Bayern dansează în vestiar după ce au primit trofeul în cadrul unei ceremonii fastuoase pe Allianz Arena.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux
()
x