30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Javi Martinez, după operaţia la menisc: “Totul decurge bine!”

Mijlocaşul lui Bayern Munchen, Javi Martinez, s-a declarat optimist a doua zi după operaţia la meniscul stâng la care a fost supus la Barcelona, asigurând că “totul decurge bine”.

“Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine! Nu este din fericire o accidentare foarte gravă. Totul decurge bine”, a scris pe Twitter internaţionalul spaniol în vârstă de 27 ani, pozând pe patul de spital.

Absenţa sa este estimată la patru săptămâni de clubul bavarez. Chiar dacă va rata deplasarea la Torino din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Juventus, pe 23 februarie, Martinez va putea reveni la meciul retur de la jumătatea lunii martie.

Fostul jucător al lui Athletic Bilbao s-a accidentat la antrenament săptămâna trecută, ratând meciul cu Hoffenheim (2-0) din campionat.

Absenţa sa se adaugă celei a lui Jerome Boateng, accidentat la aductori încă de la reluarea campionatului.

Pentru a acoperi problemele din apărare, Bayern l-a împrumutat luni, de la Spartak Moscova, înaintea închiderii mercato, pe fundaşul internaţional german Serdar Tasci până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare.

După un sezon 2014-2015 aproape inexistent pentru el din cauza unei operaţii la un genunchi, Martinez nu a debutat în sezonul în curs decât pe 19 septembrie la Darmstadt (victoria lui Bayern cu 3-0), primul din cele 12 meciuri disputate de el în Bundesliga.

Însă chiar de la venirea la Munchen, Serdar Tasci s-a accidentat la primul antrenament cu liderul Bundesligii, miercuri, a anunţat directorul sportiv al lui Bayern, Matthias Sammer.

“El s-a accidentat la cap într-o ciocnire şi a suferit o uşoară comoţie cerebrală”, a declarat Sammer într-o conferinţă de presă.

“Va rămâne probabil în repaus două sau trei zile, nu este atât de grav”, a adăugat Sammer.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux
()
x