30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pep va pleca de la Bayern!

Pep Guardiola anunţase la începutul acestei săptămâni că în scurtă perioadă se va hotărî ce va face la finalului acestui sezon. Tehnicianul a luat însă o decizie mai devreme decât se aşteptau oficialii bavarezi: i-a informat pe aceştia că va pleca de la Bayern în această vară, lucru confirmat şi de presa iberică.

Se pare că Guardiola este ferm şi nu poate fi întors din drum, chiar dacă situaţia este diferită decât cea din ultimul sezon de la Barcelona. Atmosfera nu e nici pe departe la fel de tensionată, dar Pep e convins că nu poate conduce liderul din Bundesliga şi din campania viitoare, notează marca.com.

Oficialii lui Bayern au făcut tot posibilul pentru a-l păstra pe cel care a câştigat titlul în ultimii doi ani, în Germania: i-au propus un salariu fabulos pentru a-l convinge să rămână în Bavaria: 20 de milioane de euro pe sezon.

Guardiola susţine că decizia lui de a pleca nu are legătură cu planul sportiv, chiar dacă mai are o singură şansă să câştige UEFA Champions League şi cu Bayern, după ce a fost eliminat în ultimele două ediţii, în faza semifinalelor, fără drept de apel, de Real Madrid şi Barcelona.

Două titluri, o Cupă a Germaniei, o Supercupă a Europei şi un Campionat Mondial al Cluburilor şi-a trecut în cont Guardiola la cârma lui Bayern Munchen.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux
()
x