4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Thomas Muller a devenit cel mai bine plătit jucător din Bundesliga

Atacantul german Thomas Muller îşi va prelungi cu trei ani contractul cu clubul de fotbal Bayern Munchen, până în 2022, şi va deveni cel mai bine plătit jucător din Bundesliga, informează L’Equipe.

Noul contract prevede pentru internaţionalul german un salariu brut de 17 milioane euro (10 milioane euro net), dublu faţă de cel din prezent şi cel mai mare din istoria ligii germane de fotbal. Până acum, cele mai mari salarii din Bundesliga le primeau alţi doi jucători de la Bayern Munchen, Franck Ribery şi Philipp Lahm, cu câte 14 milioane euro brut, pe an.

Muller, campion mondial cu Germania în 2014, era dorit cu insistenţă de clubul Manchester United. Atacantul a impresionat încă de la debutul pentru Bayern Muncen.

În cei 6 ani de când e la prima echipă a lui Bayern, Muller a fost implicat în cel puțin 31 de goluri în fiecare stagiune și este cel mai tânăr jucător care a ajuns la 50 de victorii în UEFA Champions League.

Sezonul trecut Muller a reușit 21 de goluri și 18 pase decisive pentru Bayern Munchen în 48 de meciuri disputate. În actuala stagiune jucătorul cotat la 75 de milioane de euro a marcat deja 20 de goluri și a oferit 4 pase decisive, în doar 20 de partide

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x