19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola, foarte aproape de a semna prelungirea contractului cu Bayern

Pep Guardiola este foarte aproape de a semna un nou contract cu Bayern Munchen, care ar urma să-l ţină în capitala Bavariei şi în următoarele două sezoane, susţine cotidianul catalan Sport.

Sursa citată precizează că tehnicianul campioanei Germaniei nu a renunţat la visul său de a antrena în Premier League, dar consideră că încă nu a venit momentul potrivit pentru a face acest pas.

Aflat pe lista lui Manchester City, cu care ar fi semnat deja un precontract, şi pe cea a lui Chelsea, unde Jose Mourinho este în dificultate, Guardiola îşi doreşte deocamdată să continue cu Bayern şi este de aşteptat ca anunţul oficial privind prelungirea înţelegerii dintre cele două părţi să vină înainte de sfârşitul anului.

Sport scrie că antrenorul de 44 de ani s-a adaptat perfect la viaţa din Munchen, la fel ca întreaga sa familie, şi iubeşte munca pe care o face zi de zi.

Conducerea clubului este foarte mulţumită de rezultatele echipei în acest sezon şi pentru a-l convinge pe Pep să continue în Bundesliga este dispusă să-i acorde puteri sporite.

Bavarezii sunt lider în Bundesliga, cu 31 de puncte din 11 etape, cu 5 mai multe decât principala urmăritoare, Borussia Dortmund, iar în Liga Campionilor, în ciuda eşecului suferit pe terenul lui Arsenal, Bayern e bine plasată în cursa pentru calificarea în optimile de finală.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux